Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Utánvétellel adtam fel egy...

Utánvétellel adtam fel egy csomagot, de már 2 napja átvették és még mindig nem jött meg a pénz. Kezdhetek aggódni?

Figyelt kérdés
Már egyszer előfordult velem, hogy vagy rosszul lett kitöltve a szelvény, vagy a posta hibázott és a címzett kapta meg a csomagot is és a pénzt is.
2012. jún. 8. 12:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Elvileg van róla papírod, nézd meg ott hogy helyesen van e kitöltve. Ha igen és 10 munkanapon belül nincs meg a pénz akkor lehet menni a postára és verni az asztalt :D
2012. jún. 8. 12:58
 2/19 anonim ***** válasza:
ha világvégi kis falu,és a postás csak délután kézbesiti,akkor 3-4 nap mig megkapod
2012. jún. 8. 13:02
 3/19 A kérdező kommentje:

Már volt a postás, mert dél körül szokott ideérni és hozott ide leveleket, de pénzt nem.

Nagy szopás lenne, ha megint a címzett kapná meg, mert így a múltkor sem láttam viszont a pénzt. Ha így lesz bukok 40 ezer ft-ot :S

2012. jún. 8. 13:09
 4/19 A kérdező kommentje:

"Elvileg van róla papírod, nézd meg ott hogy helyesen van e kitöltve"

Az a része nincs meg, ahol az utánvételi részt töltöttem ki, csak az, ahol ráírtam a feladót és címzettet. De az utánvételi összeg címzettjéhez magamat írtam be.

2012. jún. 8. 13:10
 5/19 anonim ***** válasza:

Bemész a postára, és indítasz egy tudakozódást. Ennyi az egész, és megmondják, hogy hol jár a csomag, hol jár a pénz.

Az, hogyha rosszul töltesz ki egy feladóvevényt, nem a posta hibája.

2012. jún. 8. 14:32
 6/19 A kérdező kommentje:
A csomag tudom hol jár, már 2 napja átvették.
2012. jún. 8. 14:54
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát ha a címzett kapta meg a pénzt, akkor ott valamit alaposan elszúrtál az utánvételi lap kitöltésénél. 2 webáruházam van, számtalan utánvételes csomagot adok fel, de még sosem volt, hogy ne kaptam volna meg a pénzt. Ha jól volt kitöltve, akkor meg fogod kapni. Ha jól volt kitöltve, akkor a posta nem adhatja oda a címzettnek a csomagot is meg a pénzt is.
2012. jún. 8. 15:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Ja, tudakozványt csak jóval később, kb. 20 nap múlva tud indítani, addig nem veszik fel hivatalosan a tudakozványt. Ha rendes a postáshölgy, akkor megnézi a gépben, hogy mi a helyzet a csomaggal, de én úgy olvasom, a csomagot már átvették. Egyébként honnan tudod, hogy átvették?
2012. jún. 8. 15:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Az utánvételi összeg címzettjéhez magamat írtam. Akkor csak én kapom nem? Te hány napon belül szoktad megkapni? Volt, hogy 2 munkanapon belül nem kaptad meg?
2012. jún. 8. 15:02
 10/19 A kérdező kommentje:

"Egyébként honnan tudod, hogy átvették?"

Megírta az, akinek küldtem. Meg nyomkövetéssel is meglehet nézni a posta honlapján.

2012. jún. 8. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!