A mostani "telefonadó", lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy felmondják hűségszerződésüket a szolgáltatónál?
Attól függ. Olvasd át alaposan, de szerintem nem.
Nekünk a T-nél úgy van, hogy rajtuk kívülálló dolog miatt emelnek, így nem lehet felmondani...
Vodánál szó nélkül ( na jó, rizsáznak, hogy maradj, de nem kell veszekedni) felbontják azoknak a szerződését, aki 2012.01.01 előtt kötötte. Tehát elvileg a tiéd is.
Az más kérdés, hogy aki idén kötötte, annak olyan indokot mondanak, ami egyenesen nevetséges ( Hogy "idén már tudni lehetett az adóról"), de az más kérdés.
Köszi a válaszokat, az ellentmondások miatt inkább saját kezembe vettem a dolgokat és utána olvastam.
"Az Előfizető az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása esetében sem jogosult az Előfizetői Szerződés felmondására akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az Előfizetői Szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, feltéve, hogy a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az Előfizető felmondja az Előfizetői Szerződést, a Szolgáltató az Előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!