Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan fog működni a telefonad...

Hogyan fog működni a telefonadó az olyan tarifáknál, melyeknél jelenleg 0 Ft a percdíj?

Figyelt kérdés

Itt olvasható az ezzel kapcsolatos cikk: [link]

Anyukámnak olyan tarifacsomagja van, amivel jelenleg minden belföldi vezetékes számot 0 Ft-os percdíjon hívhat.

A fenti cikk viszont azt írja, hogy a telefonadó minden megkezdett perc után 2 Ft lesz.

Ez miképp fogja érinteni azokat a tarifákat, aminél jelenleg a havidíjon felül nem kell semmi percdíjat fizetni bizonyos hívásirányokba?

2012. ápr. 23. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, de ha igen, akkor szívás.....
2012. ápr. 23. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen. Minden megkezdett hívás után kiszámlázásra kerül, függetlenül attól, hogy a hívásnak milyen egyéb költsége van.
2012. ápr. 23. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt még senki sem tudja, de az biztos jó nagy szemétség ez az adó.
2012. ápr. 23. 23:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát így az. Eddig a havidíjon felül nem kellet vezetékes irányba a telefonálásért fizetni, majd ezentúl 120 Ft lesz óránként. Így már nem is éri meg annyira ilyen csomagra előfizetni.

Mért nem azt csinálják inkább, hogy a havidíjra rátesznek + 10%-kot.

2012. ápr. 24. 07:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg pontosan azt fogják csinálni. Megnézik, mennyit telefonálnak az emberek azzal a csomaggal, és az átlagnak megfelelően növelik a havidíjat.
2012. ápr. 24. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
a telefontársaságok megpróbálták, hogy ügyfélszám alapján fizethessék (kvázi átlagolva, mint a havidíjas megoldásnál) az adót. Elvetették a javaslatot. Tehát szívás.
2012. ápr. 24. 10:26
 7/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Én Vodafone családi opcióban vagyok, azaz van 3 szám, amikkel egymás közt ingyen beszélhetünk. Mivel ennek pont a 0 Ft-os percdíj a lényege, nagyon durva lenne, ha megadóztatnák.
2012. ápr. 25. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!