Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismeritek ezt a lehetőséget?...

Ismeritek ezt a lehetőséget? Van valakinek infója erről? Nagyon érdekelne minden infó! Zeekrewards.com

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 31. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szívesen segítek, ha akarod!?
2012. jún. 1. 10:02
 2/7 boyka86 válasza:

Szia!

Én is ismerem,már benne dolgozom,ha szeretnéd segitek mindenben,irj privit :-)

2012. jún. 3. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne, ha már nem kamu, hogy azokat a 100 dollárokat és társait tényleg el lehet néha vinni 5$-ért meg még annyiért sem?

Vagy van olyan, aki licitált már valamire és nyert????

Olyan írjon, aki be is tudja bizonyítani.

A többi része számomra érdektelen...

2012. jún. 3. 21:46
 4/7 anonim válasza:
cashportal.info....ezen az oldalon válaszolnak olyan emberek, akik érdekeltek benne, nem ma kezdték, és pénzt is vettek ki belőle. Ha akarsz még csatlakoztatnak is.És nem mindegy, hogy egy profi visz be, vagy olyan aki még "most" kezdte.Állandóan van fenn ember, aki válaszaszol a kérdésitekre.
2012. jún. 12. 07:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Engem tényleg érdekel ez az egész, csak tudom, hogy az elején mindenki jól jár a végén meg bukta van! Emiatt érdekel, hogy kinek mi az észrevétele! Ami gáz, hogy majdnem minden angolul van, így nem könnyű kiigazodni, mert nem értem! Az is érdekel, hogy miért számít, hogy ki csatlakoztat? Hiszen az alatta lévő emberek nem számítanak, csak azok majd, akik alattam csatlakoznak!
2012. jún. 18. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:

5. válaszoló :)))

Annyira látható az emberek reakciójából, hogy mi történt velük. Tipikus az az ember, aki átb4sztak valami sz4r üzlettel és most itt játssza magát.

2012. jún. 19. 16:38
 7/7 hp3320 válasza:

Aki benne van a Zeekrewardsban, annak a figyelmbe ajánlom ezt: [link]

Mondhatni ugyan az az affiliate program, csak ők Brazilok. Idén március közepén indultak és rohamosan fejlődnek.

Csak ajánlani tudom, aki ismeri a Zeeklert az ezt sem bámja meg.

2012. jún. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!