ZeekRewards-ben jártasaktól kérdezném! - mit jelentenek, mire valók az alábbiak?
VIP pont -mi ez, hogy keletkezik, hogy befolyásolja a pénzt, mitől növekszik...
Bonus Balance: xyz pont -ez hány $, vagy hogy kell ezt átszámolni? stb
Leftover change: ez jól gondolom, hogy az a pénz ami már a levonások után megmarad a kamatozás miatt? Vagy vmi egészen más?
Mi az a BID, (miért pont bid, minek a rövidítése ez, vagy mit jelent?) mi a lényege?
Most egyelőre ennyi, közben folyamatosan utánanézegetek...
Légyszi, ne küldjetek linkeket (HACSAK nem vmi tényleg nagyon jó oldal ahol minden infó ott van a legalapabban elmagyarázva) mert ezeket én is megtalálom... a legtöbbnél az a gáz, hogy hosszúak, túl sok infó egyszerre, és pont az ilyen kis dolgokat nem találom meg benne, amik zavarnak, hogy nem tudom és addig a többit se fogom fel. A hirdetéseket minden nap feladom, ezekkel azért tisztában vagyok, csak most már szeretnék egy kicsit jobban belelátni a dolgokba :) (mert most van egy kis szabadidőm pár napig)
Szia! Nahát. Ha a szponzorodat nem akarod felkeresni, azért annyi mindenképpen a kötelessége lenne, hogy egy webkonferencia linket átküldjön.
Ott mindent megértenél.
Kezdjük az elején. Mindenki, aki regisztrál, 2 hónapig bónusz pontot kap, ami forog neki. 2 hónap után vip pont lesz belőle, ami ugyanúgy forog, kapod hozzá a napi részesedést, illetve az amerikai BID vásárlók után szép kis jutalékot. ' bónusz pont= 1 Vip pont= 1 bid =1 dollár.
A Bid amivel licitálhatnak a zeekler oldalon, ez olyan mint a zseton. Leftover ez a maradékszámla, ha pl 2,56 volt a napi részesedés, akkor kapsz 2 vip pontot, atöbbi odamegy. A vásárlók akik alád kerültek, azok kaptak ingyen bideket, hogy licitáljanak, remélem 50-re van állítva a kiosztható bid-ed. Gondolom ezüst vagy. Velük nem kell csinálni semmit. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!