Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a zeekreward...

Mi a véleményetek a zeekrewards pénzkereseti lehetőségről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. máj. 28. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Aki rosszul csinálja az azt mondja szar, aki jól és keres belőle az meg azt mondja jó...te melyiket szeretnéd inkább hallani? Munka és kitartás nélkül itt sem keresel pénzt, viszont ha mindkettőt beleteszed, előfordulhat hogy más lesz a végeredmény!!!
2012. máj. 29. 21:25
 2/10 boyka86 válasza:

Hello!

Ha szeretnéd én elmondok minden segitseget,én benne dolgozom!

2012. jún. 3. 09:01
 3/10 agfalvi válasza:
Csak jót tudnék írni róla! Kis pénzel is lehet nagy pénzre szert tenni. De ezt csak akkor tudod meg ha csatlakozol. Én szerencsére már a saját bőrömön érzem a változást! Üdv!
2012. jún. 3. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:

OK, nekem olyan írjon, aki licitált és nyert is...

Mert 100 dollárokat elvisznek pár dollárokért... állítólag..

Engem ez a része érdekelne. És csak olyan személytől, aki vett már valamit és tényleg működik... És be tudja bizonyítani.

A piramis része nem érdekel,.

2012. jún. 3. 21:48
 5/10 anonim válasza:

Utolsó válaszolónak! Úgy nyernek pár dollárért 100-150 dollárt hogy ha mondjuk valaki elviszi 5 dollárért a 100 dollárt az a cégnek már van rajta 400 dollár nyeresége!!!!!Igen jól látod!

Aki licitál,ráklikkel mondjuk jelen esetben a 100 dollárra,az egy dollárba kerül,de!!!! ami a licitálónak 1 dollár volt az a cégnek csak egy centtel lett drágább,ahhoz hogy 5 dollárig felmenjen a 100 dollár ára,500 embernek kell licitálni!

Ennyi az egész!

2012. jún. 4. 18:29
 6/10 anonim válasza:

Milyen bizonyítékra gondoltál?????????

Ez vicces!

2012. jún. 4. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem erdekel engem a mellebeszeles.

konkretan megmutatja az irodajaban, hogy tudott venni barmit is.

Mellebeszelni en is tudok, de a mellebeszeles a legkevesbe sem erdekel.

Udv.

2012. jún. 4. 20:12
 8/10 jasonx21 válasza:
Ha érdekel valakit írjon privátba,mindent elmondok részletesen és van magyar nyelvű anyagom hozzá.
2012. jún. 23. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon van magyar nyelvű tapasztalat bőven, miért kéne privát??? :-)
2012. aug. 7. 23:37
 10/10 anonim válasza:
Ez is befuccsolt....
2013. jún. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!