Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 700ezer forintom. Mit...

Van 700ezer forintom. Mit vegyek? Sok választ kérek.

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 18:16
1 2 3
 21/27 erzsebet.molnar válasza:
a kérdező nem azt kérdezi, hogy mit csináljon a pénzzel, mibe fektesse be, hanem, hogy mit vegyen. 700 ezer nem az az összeg, amivel sok mindent lehet manapság kezdeni. gondolom, nincs se hiteled, se gyereked, mert akkor nem kérdeznél ilyet. hááát, vegyél két repjegyet floridába, meg két hajójegyet a royal caribbeanra, a maradékból meg tequilát. biztos nem bánnád meg, a mai világban meg semmi se biztos, csak amit átélsz.
2012. jún. 1. 10:59
 22/27 anonim válasza:
Heim Pál Gyermekkórház!
2012. jún. 1. 23:55
 23/27 anonim válasza:
Szerintem is utazz el, láss világot, biztosan nem fogod megbánni. Én Ausztráliát javaslom, olyan 250 körül lehet a repjegy :)
2012. jún. 2. 01:03
 24/27 anonim ***** válasza:

10db motoros redőnyt távirányítóval.

1db szép faházat a telekre.

Berendezett játszóteret az udvarba gyerekeknek.

Medencét trambulinnal.

4db klassz bicajt.

és.. és.. és..

Az arany ára tegnap felszökött. Nem kicsit. Elkéstél.

Az EUR tiszta bukó, 6 hó múlva 1:1 lesz a dollár-EUR paritás. Ne vegyél valutát.

Sztem költsd el.

2012. jún. 2. 07:18
 25/27 anonim válasza:

Szerintem ne költsd el a pénzt. A későbbiekben lehet, hogy szükséged lesz rá!

Vagy gyűjts még hozzá. És vegyél egy házat, ha még nincsen.

De ha mégis égeti a kezedet a pénz.

Vagy valami nagy értékű dolgot vásárolj, amire mindig vágytál, de eddig nem volt rá pénzed és most inkább megvennéd.

Adományozd egy szervezetnek, de ne alapítványon keresztül, mert az csak benyeli a pénzt. Mondjuk egy gyermek klinikának vásárolj eszközöket, az ottani szakorvosokkal megbeszélve.

Vagy tedd azt, amit az előttem hozzászóló is írt. Nyiss egy vendéglőt, egy autópálya mellett. Az szerintem is jól jövedelmezne.

2012. jún. 2. 12:09
 26/27 balazsmost válasza:

befektetni szeretnél v vásárolni vmit ?

de én a helyedben kereskednék vele pl certifikátokkal a BÉT-en ha pl nem akarsz messze menni...

segítsek?

2012. jún. 2. 15:13
 27/27 anonim válasza:

Vegyél agyat inkább...

Akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket

2012. jún. 2. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!