Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 700ezer forintom. Mit...

Van 700ezer forintom. Mit vegyek? Sok választ kérek.

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 18:16
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Fektesd be állampapírba. Annak a legmagasabb az éves kamata.
2012. máj. 30. 08:44
 12/27 Pro Patria ***** válasza:
Arra nem is gondoltál, hogy eltedd takarékszámlára, rosszabb napokra?...
2012. máj. 30. 14:23
 13/27 kapo1588 ***** válasza:
SÖRT:D
2012. máj. 30. 18:20
 14/27 anonim válasza:
Rouletten tedd fel a piros 7-esre.
2012. máj. 30. 19:59
 15/27 anonim válasza:

UINVEST

Az Uinvest céget 2006-ban Ukrajnában alapította Vitalij Danilenko. A cég vezérigazgatója Eugene Rubin.

Kapcsolataik kiterjednek Ukrajnára, Kelet-Európára, Egyesült Államokra és készek még ez évbe aláírni az Európai Unióhoz történő csatlakozásukat.

Az Uinvest online működő befektetési társaság, így az Interneten keresztül teszi lehetővé a regisztrál tagok részére a részvények vásárlását, így valós működő vállalatok részvényeseivé válnak a befektetők.

Az Uinvest oldalán megtekinthetők azok a vállalatok, amelyek fejlesztéséhez komolyabb tőkére van szüksége az adott cégnek.

A részvényeknek fix havi hozama van és nem szükséges lekötni a tőkét. A Uinvest a részvényeket bármikor vissza vásárolja az eredeti vétel áron. A regisztrált tagok a webirodájukon keresztül egymás közötti részvény eladást és vásárlást is letudnak bonyolítani, így lehetőség nyílik esetleg alacsonyabb áron vásárolni olyan részvényeket, amelyekből már nincs eladó az Uinvest által, vagy magasabb áron tudjuk értékesíteni szükség esetén. A részvények havi hozama ettől nem változik

Az Uinvest egyértelműen elhatárolódik a HYIP cégektől, így a monitor oldalakon nem is található meg, viszont komoly média nyilvánosságot tart fenn.

A befektetéseink, vállalkozásokba, gyárakba, éttermekbe, hotelekbe, stb kerülnek elhelyezésre a Uinvest szakemberei által, akik pontosan látják és értik a régióban működő gazdasági és szabályozási iránymutatásokat.

Az aktuális befektetési programok közül pár darab 2012. év elején.

[link]

A Uinvest honlapján a folyamatosan érkező többi is megtekinthető.

A futam idők különbözőek, vannak 1-2 éves és vannak 5-6 éves futamidejű programok is. A regisztrált tagoknak folyamatosan kiküldik e-mailben a legújabb induló programokat és itt szerepelnek a pontos adatok az árakról, nyereségről és futam időről, stb. A legtöbb programnál kb. 6-8 hónap alatt kifizetésre kerül a befektetett tőke, így az ezt követő kifizetések már tiszta hasznot jelentenek.

A be és kifizetéseket az alábbi módokon végezhetjük el.

Közvetlen banki utalás

Bankkártya - VISA

Csekkes befizetés

Alert Pay

PayPal

Liberty Reserve

Én az Alert Pay-t használom, mivel ezzel a befizetés azonnali és a pénz visszaigénylés megoldható vele. A kikérésnél egy napon belül megjelenik az egyenlegemben a kikért összeg.

Az UINVEST oldal biztonságát HTTPS és DDOS védelem biztosítja.

Sikeres befektetéseket és magas nyereségeket kívánok Önnek!

regidztráció itt: [link]

2012. máj. 31. 11:52
 16/27 anonim válasza:
Add nekem. :)
2012. máj. 31. 13:49
 17/27 anonim válasza:
Tedd fel a feketére!
2012. máj. 31. 13:55
 18/27 anonim válasza:
vegyél hörcsögöt,hozzá óriás terráriumot és berendezést meg mindent hogy tudjon szaladgálni, én is aszt vettem!!
2012. máj. 31. 19:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Kacix, te beszoptad. A UINVEST egy pilótajáték, LOL! :D Mennyit buktál bele eddig? :)
2012. máj. 31. 21:19
 20/27 anonim válasza:
100%

Nyissál velem kajáldát valamelyik autópálya mellett.

Én tudok igazi kovászos kenyeret sütni(nem olyat amilyet sok helyen csak annak csúfolnak), tudok finom füstölt kolbászt, szalonnát, tepertőt csinálni. Hagyma, savanyúkáposzta. Mellé rendes tea citrommal, (nem citromlével), esetleg télen forraltbor minőségi borból. Más kaja nem is kéne. Szerintem degeszre keresnénk magunkat.

2012. máj. 31. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!