Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A beilleszkedés mikor mondható...

A beilleszkedés mikor mondható sikeresnek?

Figyelt kérdés
Csendes, visszahúzódó vagyok, amolyan magamnak való. A munkahelyemen pár ember (6) van csak, akikkel tudok pár szót váltani, a többiekkel (20)csak köszönőviszony van,és ez a többség. Úgy érzem,nem vagyok oda való emiatt. Mindenki más kommunikatív, izgalmas egyén, én meg nem. Egyszerűen megkukulok nagyobb társaságban. A munkámat szépen, rendben végzem,de a kommunikáció nem megy a többséggel. Emiatt nem tudom,mégis hogy illeszkedjek be, és mit is jelent pontosan a sikeres beilleszkedés. És tényleg kirughatnak ha nem sikerül??
2012. máj. 23. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért kell mindenkinek megfelelni? Vagy, aki vagy, változzanak meg a többiek. Ja, ők vannak többen? És?
2012. máj. 23. 23:27
 2/2 anonim válasza:
:) Dehooogy!! Én pld. nyitott és beszédes vagyok. Mégis csak azokkal voltam kommunikációs kedvemben, akik az én irodámhoz közel dolgoztak, kb. 6 ember. (A cég 24 fős volt). A többiekre nem is lett volna időm. Akkor ki csinálta volna meg a munkámat? :)
2012. máj. 24. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!