Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ebben tudnátok segíteni?...

Ebben tudnátok segíteni? Bővebben.

Figyelt kérdés
Hali! Szóval...a családommal most költöztünk egy másik városba, vagyis 3 napja. A suliba természetesen bejárok, nem szeretném, hogy lemaradjon ez az 1 hónap ami hátravan. A problémám az, hogy az osztálytársaim kiközösítenek, pedig tök nyitott vagyok feléjük. Ha rájuk köszönök a folyosón nemhogy visszaköszönnének, még rám se néznek. 1 lány kivétel szerencsémre van, aki nagyon rendes velem, de a többiek szünetekben gúnyolódnak, bunkóznak stb... mivel tudnék normálisan beilleszkedni közéjük? Nem tettem velük szemben semmi megjegyzést, nem néztem rájuk csúnyán se :D Az első nap például kezet fogtam---volna az egyik sráccal, de ő rám se bagózott...Tanácsokat várok mit kéne tennem? Ez az első iskolaváltásom(nem anyagi okok miatt költöztünk, hanem mert kertes házat vettünk). Légyszíves normális válaszokat írjatok. Előre is köszi! 17/f

2012. máj. 21. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Én most nem válaszolok mert ez nem témábaillő kérdés.

G*c* vagyok tudom! :D

2012. máj. 21. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Na kezdjük azzal, hogy mindenki pont leszarja mi miatt költöztetek el. Az viszont fontos információ lenne, hogy az osztályodba hány cigány van?
2012. máj. 21. 20:07
 3/3 Moptun válasza:
Az ilyen bunkók közé ne is próbálj beilleszkedni, mert aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók!Foglalkozz csak azzal a lánnyal aki rendes veled, mert ő más mint a többi őstulok!
2012. máj. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!