Az alábbi munka átverés?
Figyelt kérdés
Budapesti cég boítékolási munkát hirdet. Válaszborítékot mellékelve kell jelentkezni. Nekem gyanús a dolog. Esetleg valakinek volt már dolga ezzel vagy hasonló cégell? A hirdető adatai: Express Work Europa Budapest 1144 Remény u. 34-362009. jún. 28. 16:31
1/9 anonim válasza:
Én egyszer hasonlót kipróbáltam, bár úgy voltam vele hogy átverés. De kiváncsi voltam. Hát, igazam volt:) Hagyd a fenébe ezeket... Csak lenyúlnak egy rakat pénzzel...
2/9 A kérdező kommentje:
Azért megpróbálom, de amint pénzt kérnek annyi.
2009. jún. 28. 18:11
3/9 anonim válasza:
Ne vágj bele. Nem kis pénzedbe kerül. Én most voltam egy állásbörzén és ott hallottam legalább 20 embertől
Munka: boritékolás gyöngyfüzés egyéb, késik a csomag, másnap reggel fel kell adni, egész éjjel csinálta az egész familia,hogy kész legyen.
Ez egy tanács
4/9 anonim válasza:
Néhány évvel ezelőtt egy debreceni cég szivatott meg. 47oo forintot kértek és százával borítékioltam. Egy vasat sem fizettek, de a postán hülyének néztek.
5/9 anonim válasza:
Átverés! Kár a felbélyegzett borítékért is. Ezzel kezdik, aztán küld 800-1000 Ft-ot a bővebb tájékoztatásért. Aztán 4-5000 Ft-ot a kezdő csomagért. Olyat is hallottam ahol már 100.000 Ft-ot fizettettek volna... Ki tudja hol állnának meg. A lányom már rendőrségen is volt tanuként hallgatták meg. Nem sokat ölt bele, de az mind elúszott. 10.000 Ft alatt volt, több részletben. Egy fillért sem látott tőlük. Vigyázni kell, mert van hogy az adataidat kérik postán, a munkaszerződéshez. Adószám, TAJ-szám. Visszaélhetnek vele.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, akkor ezt inkább kihagyom.
2009. jún. 29. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!