Van ebből kiút? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,nagy gondban vagyunk és valami jó ötlet kellene erre a katasztrofális helyzetre.Kaposváron semmi munkalehetőség sincsen,mindent megpróbáltunk de semmi..Négyen vagyunk albérletben (Apu,anyu,húgom, és én)Ebből anyukám dolgozik egyedül már csak mert a Húgomnak és Édesapámnak ma mondtak fel,leépítés címszó alatt,nekem meg alkalmi munkám van csak sajnos de kevés.Anyukám fizetése elmegy az albérletre,így nem marad semmink...Nincsen munka sehol,magyarul éhen halhatunk...Mit lehet tenni? Én lassan feladom az életemet 27 évesen...2012. máj. 21. 18:07
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, egy fillér nélkül?
2012. máj. 21. 18:51
3/6 kapo1588 válasza:
van ismerősöm aki személyi kölcsönt vett fel abból ment ki.
bár ő egyedül volt. egy családnak ez lutri:S
4/6 anonim válasza:
kapo1588
kimennek külföldre és tömik a zsebükbe csak úgy a pénzt.,és kapkodnak a vendégmunkásokért,nemde? +1 Okos..
5/6 kapo1588 válasza:
nem azt mondtam h ez a tuti megoldás... hogy 100 % hogy bejön.. de szerintem érdemesebb elgondolkodni rajta minthogy kaposváron éhen haljanak várva a megváltást hátha pár éven belül jön valami gyári meló..
6/6 anonim válasza:
Mi sem vagyunk túl jó helyzetben, és korban is közel állunk hozzád, ugyan mi csak ketten vagyunk. Külföldre költözés nálunk is tervben van, de ez nem olyan egyszerű. Azt gondolják sokan, hogy kint könnyebb és valóban sokaknak sikerül, de legtöbbször legalább 2 hónap eltelik mire munkát kapnak. Eleve kell egy fix lakás, amihez, mint nálunk is kell kaukció. Ez már egy kisebb vagyon.Ha nincs fix címed, nem tudsz papírokat intézni, így munkába állni sem. Én azt javasolom nézz utána mindennek, és ha lesz miből tegyél félre, beszélj egy vagy több barátoddal és közösen menjetek ki. A családdal sokkal nehezebb lesz! Ha te kint már jól keresel, akkor tudsz hazaküldeni pénzt anyudéknak. Addig is kitartást kívánok, fiatalként tudom én is, hogy nagyon nehéz, főleg, hogy a szüleidnek is segíteni szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!