Hogyan lehet ebayről rendelni? Van még kérdésem lécci kattints.
Vannak ilyen FAQ/GYIK oldalak ahol részletesen leírják a dolog menetét.
Keress rá, ha esetleg nem megy, akkor majd segítünk.
Üdv!
a rendelés menete le van írva az oldal gyakori kérdései közt, ezt szerintem olvasd át. a szállítási költséget általában feltüntetik a termék adatlapján, azt ott tudod megnézni.
egyéb költségek (vám/áfa) attól függ, hogy unión belüli vagy azon kívüli országból rendelsz-e? németországból, angliából, stb. (tehát uniós tagállamból) érkező termék esetén nincs vám vagy áfa, ilyen esetben csak a terméklapon feltüntetett árat fizeted. (termék ára+fuvardíj) unión kívüli államból érkező termék esetén elvileg vámot (sőt, ha jól tudom áfá-t is ráteszik) kell fizetned. azért írom, hogy elvileg, mert ha nem nagy tételeket rendelsz (mondjuk nem 25 db MP4 lejátszót), akkor nagy valószínűséggel a kutya sem foglalkozik majd a csomagoddal (ergo ott is csak a termék ára+fuvardíj lesz a költséged) persze előfordulhat (de igen csekély a valószínűsége), hogy akár egyetlen mp4 rendelésekor is fennakad a csomagod a vámon és perkálnod kell. talán ha 1% esély van rá, de előfordulhat.
ha jól tudom, olyan 10% körül van a vám és további 25%(?) az áfa. de ezekben nem vagyok 100%-ig biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!