Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayről szeretnék rendelni,...

Ebayről szeretnék rendelni, hogyan?

Figyelt kérdés

Eddig vateráztam, de most felfeldeztem az ebayt. Nem vagyok profi angolos, nem értek mindent. De azt látom, hogy amit vaterán eladnak 1500 ért, az itt 0.99 dollár. Hát... kicsit érdekes.

Szóval jobban megéri itt vásárolni igaz.

A kérdésem az lenne, mikor beállítom, hogy free shipping,és buy it now, és mondjuk akkor tényleg meg akarom venni, akkor hogyan? És hogyan fizetem ki? Ugyan úgy küld nekem egy bankszámlaszámot amire utalok. És mi van ha nem küldi meg? Az úgy elég cink. Nem?

Vagy itt is mindig kiküldik mint a vaterán?

2012. máj. 17. 08:57
 1/1 anonim ***** válasza:
ebayen a legtöbb eladó paypal fizetést kér, ehhet paypal számlát kell csinálnod. Viszont arra if figyelj ha veszel valamit, hogy az eladó küldi e a terméket magyarországra, vagy hogy számol e fel érte extrát. Vámot is fizetned kell érte, de azt nemtudom hogy megy, mert nem Magyarországon élek.
2012. máj. 18. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!