Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bemennél holnap dolgozni, ha...

Bemennél holnap dolgozni, ha ma megnyernéd a lottó főnyereményt?

Figyelt kérdés
Ha nem, mit csinálnál helyette?
2012. máj. 13. 21:38
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
nem tudom, engem biztos nem enne meg az unalom meló nélkül. Elkezdeném építettni álmaim házát, de egy pár évig csak utazgatnánk, bejárnánk az egész világot. Aztán hazatérnénk és szülnék gyerekeket, indítanék valami céget, annak a felügyelésével foglakoznék, de biztos nem mennék be napi 8 órát gürizni.
2012. máj. 13. 22:01
 22/32 anonim ***** válasza:
Persze, hogy bemennék! Nem tudnék otthagyni mindent félbe! Egy idő után biztos hiányozna a munkahely! De azért onnantól nem dolgoznék! :) Legalábbis nem ennyit! :D
2012. máj. 13. 22:02
 23/32 mosolyogj! válasza:
Nem, elmennék vásárolni, befizetnék egy utazásra nekem meg legjobb barátaimnak. Aztán pedig a többi pénzt befektetném, én pedig folytatnám az életemet úgy ahogy van. (16/L)
 24/32 anonim ***** válasza:
Hát ha én itt Angliában megnyerném a főnyereményt (több mint 2 millió font = nagyjából 748 millió forint) én másnap széles mosollyal az arcomon mennék be felmondani aztán azzal a lendülettel a repjegyemet is megvenném vissza Magyarországra. A többit pedig otthon kigondolnám egy kiadós "otthon édes otthon" buli után (valószínűleg visszaülnék az iskolapadba és tanulnék valamit aminek értelme is van, érdekel is de eddig nem engedhettem meg magamnak anyagilag). Az biztos hogy vennék magamnak kocsit és egy nem akármilyen házat valami csendes és biztonságos környéken, a többi pénzt meg befektetném.
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a radikális változtatás híve. Ha tehetem, megvárom, amíg a dolgok maguktól fogynak ki a lendületből.
2012. máj. 13. 22:03
 26/32 A kérdező kommentje:

Szuper a kategória, köszi:D

A modik nem tudnak aludni:D

2012. máj. 13. 22:03
 27/32 anonim ***** válasza:
Ne màr! Jövõ hèten èn akartam megnyerni:-D
2012. máj. 13. 22:04
 28/32 anonim ***** válasza:

Bemennék,mert nem szeretném cserbenhagyni azokat,akikkel dolgozom.Még június közepéig határidős munkánk van,nem tehetném meg,hogy csak úgy lelépek.

A pénzből nagyobb házba költöznénk,de semmi Rózsadomb.Barátoknak,rokonoknak név nélkül utalnék pénzt,hogy egyenesbe jöjjenek ők is.A karácsonyt külföldön töltenénk a családdal luxus körülmények között.

Egy részét befektetném,nem Magyarországon,egy részéből olyan programot indítanék,amilyet az egyik tv műsor is csinál,vagyis felújítanám azoknak az otthonát,akik nyomorognak és segítenék,hogy fenn is tudják tartani.Persze,ez a pénz ahhoz kevés,hogy mindenkin lehessen segíteni,de kilincselnék szponzorokért.A másik szívügyem a gyerekek,betegek és egészségesek egyaránt.Utánajárnék,hogy hogy tudnám szebbé tenni az életüket.

2012. máj. 13. 22:08
 29/32 anonim ***** válasza:
84%
24-es vagyok. Nem tudom ki hogy van vele de én szüleimen kívül nem árulnám el az égvilágon senkinek se hogy nyertem. Ugyanis 10-ből 9 nyertes itt rontja el: elújságolja mindenkinek, a rokonok jönnek kérni, ha nem ad akkor "mekkora sóher vagy", ezért aztán végül ad nekik. Ezt eljátssza mindegyikük és a végén hősünk megdöbbenéssel fogadja hogy volt-nincs gazdagság...
2012. máj. 13. 22:15
 30/32 anonim ***** válasza:
84%
Én bemennék a felmondási időre, és tök jó lenne nyomás nélkül dolgozni, tudva, hogy bármelyik percben elsétálhatnék, ha akarnék.
2012. máj. 13. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!