Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bemennél holnap dolgozni, ha...

Bemennél holnap dolgozni, ha ma megnyernéd a lottó főnyereményt?

Figyelt kérdés
Ha nem, mit csinálnál helyette?
2012. máj. 13. 21:38
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
3 milliárd 300 milliót elég nehéz lehet felélni:D
2012. máj. 13. 21:45
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem a munkám, akkor nem. :) Azért hiába nagy a nyeremény, unatkoznék otthon a nagy semmit tevésben. Utazhatnék is persze, meg költhetnék eszetlenül, de ha már ennyit tanultam, akkor nem akarom hiábavalóvá tenni. :)
2012. máj. 13. 21:46
 13/32 anonim ***** válasza:
Nincs hová bemennem dolgozni. :( Egyébként meg 90 nap múlva kezdik kifizetni.
2012. máj. 13. 21:46
 14/32 anonim ***** válasza:
Egyenlőre nem. Én szeretem a munkámat jó a társaság persze ha kézhez kapnám a pénzt megvenném álmaim autóját kicsinosítanám a házat aztán indítanék egy vállalkozást és utána akkor felmondok. Attól hogy megnyerem a lottót az a pénz is elfogy így persze dolgoznék mellette valamit de olyat amit legalább tényleg 100% osan szeretek :D A jelenlegi helyemmel sincs gondom mert elvagyok a műhelyben.
2012. máj. 13. 21:48
 15/32 anonim ***** válasza:
Megnyerted a fônyereményt?
2012. máj. 13. 21:52
 16/32 A kérdező kommentje:

Nem sajnos.

Majd jövőhéten:D

2012. máj. 13. 21:54
 17/32 anonim ***** válasza:
Én bemennék, mert megenne az unalom, de elkezdenék mindenféle nyelvet tanulni, amit most sajnos nem tehetek meg. Amúgy egy kocsit és egy házat vennék a többit beraknám a bankba. Nincsenek túl nagy vágyaim. Bár azt mindenki azt mondja, hogy a pénz nem változtatja meg az embert, és kiderül, hogy de. Próbálnék ugyanaz maradni aki most vagyok.
2012. máj. 13. 21:55
 18/32 anonim ***** válasza:
Persze.Szeretem a munkámat.:)Főleg,hogy csak 2 napos:)És forever smoking.Fúj de rühellem az angolt.immer rauchen.Ez jobb:)
2012. máj. 13. 21:56
 19/32 anonim ***** válasza:
Bemennék, kérnék pár nap szabadságot. Azalatt kideríteném, hogy tényleg nyertem-e. Ha igen akkor tervezgetnék, aztán mennék vissza dolgozni, de szólnék, hogy egy hónap múlva szeretnék elmenni. Az úgynevezett nagy nyereményeknél 1-2 hónap mire a bankszámlára utalják a pénzt, addig is élni kell valamiből!
2012. máj. 13. 21:58
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem, mert holnap amúgy sem dolgoznék.
2012. máj. 13. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!