Szerintetek meg lehet nyerni az 5-ös lottót? Sokszor hallom hogy buherálva van.
azért ebben a topikban tettem fel mert ez a leglátogatottabb a szerelem/szex kategória után, és itt vannak az értelmesebbek, sztem...
amugy azt hallottam hogy az euro lottó azért nem forgalmazza a sorsjegyeit magyarországon a szerencsejáték zrt-n keresztül, mert nem tiszta nekik a jómaagyar lottóhúzás...
meg hogy nálunk délben van a tranzitzár és csak este a sorsolás...más helyeken pedig a sorsolás előtt 2 perccel...
Nem személyeskedésből de hány éves vagy?
Megadják, ennek semmi köze a politikához, vagy bármihez, ez egy játék. Ha nyersz, akkor nyersz. Adózol is belőle egy adagot, de a többi pénz a tied...
Persze hogy megadják. Ha nem ott a szelvény, meg az igazoló blokk, lehet menni és verni az asztalt. Felajánlom a felét a maffiának hogy fizettesse ki az illetékessel, vagy vágják le a fejét.
viccet félretéve.. ki az a hülye aki hadsereget venne ennyi pénzből? meg kormányt megdönteni?
úgy mennék ki az országból pénzemmel együtt családostul valami szép tengerparti helyre ahogy nem szégyellnék :D
23 éves vagyok, de lényeges...
de akkor az európai unió hivatalos több uniós országban forgalmazott lottószelvényeit miért nem engedték forgalmazni a magyar szerencsejáték zrt.-nek?
azért ez is nyitvahagy pár kérdést nem?
Semmit se hagy nyitva. Valakinek szúrta a szemét, és ezért nem engedte.
Bár összeesküvés elmélet gyártásra tökéletes alapot szolgál. Talán ezért.
A Szerencsejáték Zr.t a Magyar állam tulajdonában van. Hülye lenne beengedni még egy lottó társaságot, ami egyértelműen az ő veszteségére adná el a lottószelvényeket. Illetve ezen az Eurolottón sokkal nagyobb a főnyeremény, tehát magyar mentalitásból kiindulva, mindenki csak azt venné.
A tranzitzárat én sem tudom, talán lassú a rendszer és egy bizonyos idő kell míg minden adatot feldolgoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!