Szerintetek meg lehet nyerni az 5-ös lottót? Sokszor hallom hogy buherálva van.
azért ebben a topikban tettem fel mert ez a leglátogatottabb a szerelem/szex kategória után, és itt vannak az értelmesebbek, sztem...
amugy azt hallottam hogy az euro lottó azért nem forgalmazza a sorsjegyeit magyarországon a szerencsejáték zrt-n keresztül, mert nem tiszta nekik a jómaagyar lottóhúzás...
meg hogy nálunk délben van a tranzitzár és csak este a sorsolás...más helyeken pedig a sorsolás előtt 2 perccel...
de amugy nincs hackkelve a rendszer?egy gép simán kidobja estig azt a kombinációt amit nem húztak be az emberek....
aztán meg elosztják a zárt részvénytársaságban...
nem tudom h így van e de nem lepődnék meg ebben az országban...
Hát nézd, rohadt pici az esélye annak, hogy megnyerd az ötös lottót.
Az ötöslottóban 90 szám közül kell ÖTÖT választanod. Akárhogy is számolom, ez kerekítve 1:44000000-hoz, vagyis 2.27×10^-7% (kb. 0.000000227%).
Mi még 7-ben matek szakkörön kiszámoltuk, hogy ha az összes lehetőséget kiraknánk az ötöslottónál, és abból persze 1 nyerne, akkor is nagyon nagy mínuszban lennénk, szóval kb. az 2/3-át nyernénk vissza annak, amit befektettünk, ami nagyon nem nyerő.
Ja, és hogy ne csak olyan dolgokat írogassak, ami negatív:
Előbb leszel ötöslottó nyertes, mint írsz hibátlan Zrínyi-t/Gordiuszt. :P (Persze ez a korosztálynak szól, mi anno 7-ben számoltuk ki, ami ugye annak a korosztálynak még Zrínyi, később lesz Gordiusz.)
hát ezaz...de mondjuk nem pont a matekos részére gondoltam mert azzal tisztában vagyok, hanem hogy ha megnyerném akkor azt megkapnám-e...
mert egy újságban azt írták hogy 3 000 000 000 ft elég egy hadsereg toborozására akár egy kormánydöntéshez...
amit ugye nem hagyhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!