Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha átvernek a...

Mit lehet tenni ha átvernek a csalok az ebay-n?

Figyelt kérdés
Halli nemrég vásároltam az ebay-röl majdnem 100.000 ft értékben egy árut, kb 1 hónapot vártam rá, de nem érkezett meg, a tag még csak követő kódot sem küldött, nem is válaszol már a mailekre. Valószínűleg csaló volt, és buktam a pénzt... Mit lehetne tenni?

2012. máj. 11. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
paypal volt? ha igen, akkor indíts ellene eljárást ebayen. Mond meg, hogy nem érkezett meg az áru. ebay majd megkeresi őket mailban, és bizonyítaniuk kell, hogy valóban elküldték, ha nem tudják, vagy nem jelentkeznek, akkor alapból ők lesznek a hibásak. milyen eladó ez? amerikai?
2012. máj. 11. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
muta melyik eladó ez?
2012. máj. 11. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sima-liba, vedd fel a kapcsolatot az ebay-el es ok majd intezkednek. Erre van a buyer-protection program.

Nyomoznak egy kicsit, aztan majd egyszercsak visszajon a penz a paypal szamladra.

Nem kell felni!

En Hong Kongbol rendeltem valamit, nem jott meg 2 honap utan sem. Irtam az eladonak de o mar torolte a regisztraciojat. Irtam az ebaynek, kb 5 napon belul visszakaptam a penzt.

A harmadik honapban hozta a postas a cuccot :D

2012. máj. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!