Vaterán megéri vásárolni? Ha átvernek mit tudok tenni? Van valami díj vagy bármi ha csak vásárolni szeretnék? Tippeknek is örülök!
Én sokat vásárolok ott. Persze előtte leinfózom a terméket, hogy kapható-e máshol, olcsóbban, illetve az eladót is megnézem, milyen értékelései vannak.
Már 100-as nagyságrendben adtam, vettem és nem volt gondom, illetve velem sem másoknak.
Ami ritkán előfordul, hogy az eladó ül a terméken, nem küldi azonnal, de nem gyakori.
Ha átvernek, akkor negatívot tudsz adni, vagy rendőrség, de sok értékeléssel rendelkezők nem kockáztatnak egy esetleges kitiltást!
Semmibe nem kerül, ha csak vásárolsz. Viszont érdemes figyelni, mert a népszerűbb termékeknél sokszor magasabbra megy a licit, mint amennyiért megkapod a terméket a boltban. Szóval mindenképpen guglizz is rá arra, amit megvennél.
Általában az eladók nem vernek át, bár persze mindenhol ki lehet fogni olyat, aki nem korrekt. Fontos, hogy ha nagy összegről van szó, akkor lehetőleg személyesen vedd át és fizesd ki a terméket, így tuti nem buksz nagyot. 1-2 ezer ft-nál ez nem annyira lényeges.
ha bizalmatlan vagy vásárolj olyantol aki sokat ad el. Ha messzebb merészkedsz használj ebay-t. Még nagyobb kinálat, külföldi termékek stb. Rendszeresen vásárolok hong kongi kiegészítőket a telefonomhoz. Hátlap, fülhalgató, töltő, adatkábel. 2-3 dollár szállítással együtt.
Drágább termékekkel EU-n kivül azért vigyázz. Lehet megfogják vámon és megvámoltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!