Mi ez a PayPal rendszer? Hogy lehet regisztrálni?
Az ebay-on szeretnék vásárolni, de mindenhova PayPalos fizetési lehetőség van írva, kiakasztó. Mi ez pontosan? Valaki fel tudna világosítani? És csakis dombornyomott kártya jó hozzá? Olvastam, de bevallom, nem teljesen értem.
köszi!!
+++
vám ebben az esteben van? Vagy unión belül nincs ugye de ha USA-ból rendelek, akkor mindenképpen van, vagy ezt nekem kell bevallani? Hogy megy ez? Csak jön a csomag ha sikeresen kifizettem vagy ezt kibontják és megnézik a vám miatt? Köszi
A PayPal egy netes fizetési opció. Felmész a honlapjukra és regisztrálsz. Kell hozzá interneten használható kártya.
"vám ebben az esteben van?"
Ez nem függ a PayPal-tól. Vám akkor van, ha valami vámköteles. Ha az USÁ-ból rendelsz, akkor van vám is, áfa is.
"Hogy megy ez? Csak jön a csomag ha sikeresen kifizettem vagy ezt kibontják és megnézik a vám miatt?"
Általában a rajta lévő megadott értéket nézik. Bizonyos határ alatt nincs vám. Gyanús esetben ki is bontja a vám.
Köszi, tudom hogy nincs köze a paypalnak a vámhoz, csak azt is kérdeztem.
És esetleg költséget tudsz mondani? És leginkább azért kérdeztem, mert nekem már amésodik kártyámat s efogadja el, lassan a falnak megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!