Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi ez a PayPal rendszer? Hogy...

Mi ez a PayPal rendszer? Hogy lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés

Az ebay-on szeretnék vásárolni, de mindenhova PayPalos fizetési lehetőség van írva, kiakasztó. Mi ez pontosan? Valaki fel tudna világosítani? És csakis dombornyomott kártya jó hozzá? Olvastam, de bevallom, nem teljesen értem.

köszi!!

2009. jún. 25. 08:54
 1/3 A kérdező kommentje:

+++

vám ebben az esteben van? Vagy unión belül nincs ugye de ha USA-ból rendelek, akkor mindenképpen van, vagy ezt nekem kell bevallani? Hogy megy ez? Csak jön a csomag ha sikeresen kifizettem vagy ezt kibontják és megnézik a vám miatt? Köszi

2009. jún. 25. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:

A PayPal egy netes fizetési opció. Felmész a honlapjukra és regisztrálsz. Kell hozzá interneten használható kártya.

"vám ebben az esteben van?"

Ez nem függ a PayPal-tól. Vám akkor van, ha valami vámköteles. Ha az USÁ-ból rendelsz, akkor van vám is, áfa is.

"Hogy megy ez? Csak jön a csomag ha sikeresen kifizettem vagy ezt kibontják és megnézik a vám miatt?"

Általában a rajta lévő megadott értéket nézik. Bizonyos határ alatt nincs vám. Gyanús esetben ki is bontja a vám.

2009. jún. 25. 09:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, tudom hogy nincs köze a paypalnak a vámhoz, csak azt is kérdeztem.

És esetleg költséget tudsz mondani? És leginkább azért kérdeztem, mert nekem már amésodik kártyámat s efogadja el, lassan a falnak megyek.

2009. jún. 26. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!