Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha megnyernétek az 5-ös...

Ha megnyernétek az 5-ös lottót elmondanátok valakinek? Ha igen miért ill miért nem?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 00:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen,elmondanám.Mivel nem tudnám magamban tartani,így a testvéreimnek elmondanám,hogy készüljenek,mert irtó gazdagok lesznek.nekik adnék bőven pénzt.De a távoli rokonoknak akik 10 éve még köszönni is elfelejtettek,nem mondanám el.Ha megtudják az sem érdekelne.Idegeneknek meg főleg nem mondanám el,mert hallottam már olyan történetet,hogy valaki nagyon sokat nyert,és hónapokig kapott idegenektől leveleket,hogy adjon nekik pénzt.Volt aki személyesen is zaklatta.Bár engem ez a veszély nem fenyegetne ha megnyerném a lottót,mert azonnal világ körüli útra mennék.
2012. máj. 8. 00:58
 2/14 A kérdező kommentje:
nice:D én nem 5-ös lottózok csak érdekelnek a vélemények én nem mondanám el senkinek de valószínű hamar lebuknék hacsak nem tudnám leplezni vmi jól menő kamu vállalkozással
2012. máj. 8. 01:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem én a szüleimen kívül senkinek nem mondanám el.

Nem akarnám hogy hirtelen legyen sok barátom...

ha a szarban nem állnak mellettem, ne kelljek már a milliókkal a zsebemben sem

2012. máj. 8. 04:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csinálnék egy tesztet, ha adni akarnék bárkinek. Felhívnám őket és elmondanám hogy bajban vagyok, kéne 10 rugó pár napig. Aki azt mondja hogy adna az megérdemli hogy kapjon valamit, aki meg megtehetné de mégsem segítene az később verheti a fejét a falba.
2012. máj. 8. 06:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Árverésre hívnám az embereket, akiknek pénzt szánok, és aki a meghalt bátyám fényképéért a legtöbbet ajánlaná fel, annak sok pénzt adnék.
2012. máj. 8. 07:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen, először a Szerencsejáték Zrt-nek mondanám el, hogy tudják kinek kell adni a pénzt.
2012. máj. 8. 07:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Max. a szűk családnak mondanám el, senki másnak - nem hiányoznak a lejmolók.
2012. máj. 8. 07:47
 8/14 anonim ***** válasza:

4. Jo otlet.

Mondjuk nekem mar hasonlo teszt lefutott. Penz kellett volna orvosra es felhivtam egy-ket rokont. Am volt nekem megtakaritott kis penzem csak kivancsi voltam hogy reagalnak, meg ok ugy se tudtal h nekem 21evesen vqn penzem.

Hat utana mar nem a dokin bomboltem hanem a reakciojukon. Konkretan ha vmi komolyan bajom lenne, hiaba ki tudna fizetni a kozelebbi csaladom a millios koltsegeket ketlem hogy megtennek mert most meg partizezret is alig adtak.

Am nem mondanam el senkinek. Akit erdemesnek talalok ra az kapna a penzbol de trukkosen, felvasarolok toluk vmit nagy aron, millios zsak elhagyva a tanyanal pl. ilyenek...

De kuss lenne mert meg anam is penzehes kiskvvava valtozik ha deakot szimatol, sajnos ezt is tapasztaltam mar...

Az hogy szep uj ruhaim lennenek nem lenne nagyon feltuno annak ellenere hogy most mar elegge lerongyosodtam, mert az ismeroseim hozza vannak szokva hogy nekem csak hipphopp lesz penzem es akkor flancolok, elotte meg kepes vagyok xart se venni jo ideig, szoval az a szokasossal kimagyarazhato.

Am meg elhuznek nyaralni, utazni - persze addig kokemeny "gyakorlaton" lennek kulfoldon. LOL

Nah meg persze nyerek egy autot vmi kinti sorsolason xD xD

Diploma utan meg papa Magyarorszag, onnan meg mar barmit megvehetek az itteni rokonok se csodalkoznanak rajta h ha befizetnek vmi joparszazmillas hazra "hitelre"

2012. máj. 8. 11:07
 9/14 anonim ***** válasza:
A családomnak biztos adnék, ők sokat segítettek minden értelemben, kifizetném az összes hitelüket, és mivel öcsém pénzügyi szakember ő lenne az első akit felhívnék.
2012. máj. 8. 15:29
 10/14 A kérdező kommentje:
még az a szerencse hogy ezen nem kell sokat ábrándozni:D
2012. máj. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!