Ha megnyernétek az 5-ös lottót elmondanátok valakinek? Ha igen miért ill miért nem?
Szerintem én a szüleimen kívül senkinek nem mondanám el.
Nem akarnám hogy hirtelen legyen sok barátom...
ha a szarban nem állnak mellettem, ne kelljek már a milliókkal a zsebemben sem
4. Jo otlet.
Mondjuk nekem mar hasonlo teszt lefutott. Penz kellett volna orvosra es felhivtam egy-ket rokont. Am volt nekem megtakaritott kis penzem csak kivancsi voltam hogy reagalnak, meg ok ugy se tudtal h nekem 21evesen vqn penzem.
Hat utana mar nem a dokin bomboltem hanem a reakciojukon. Konkretan ha vmi komolyan bajom lenne, hiaba ki tudna fizetni a kozelebbi csaladom a millios koltsegeket ketlem hogy megtennek mert most meg partizezret is alig adtak.
Am nem mondanam el senkinek. Akit erdemesnek talalok ra az kapna a penzbol de trukkosen, felvasarolok toluk vmit nagy aron, millios zsak elhagyva a tanyanal pl. ilyenek...
De kuss lenne mert meg anam is penzehes kiskvvava valtozik ha deakot szimatol, sajnos ezt is tapasztaltam mar...
Az hogy szep uj ruhaim lennenek nem lenne nagyon feltuno annak ellenere hogy most mar elegge lerongyosodtam, mert az ismeroseim hozza vannak szokva hogy nekem csak hipphopp lesz penzem es akkor flancolok, elotte meg kepes vagyok xart se venni jo ideig, szoval az a szokasossal kimagyarazhato.
Am meg elhuznek nyaralni, utazni - persze addig kokemeny "gyakorlaton" lennek kulfoldon. LOL
Nah meg persze nyerek egy autot vmi kinti sorsolason xD xD
Diploma utan meg papa Magyarorszag, onnan meg mar barmit megvehetek az itteni rokonok se csodalkoznanak rajta h ha befizetnek vmi joparszazmillas hazra "hitelre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!