Vaterán vásároltam MAGÁNSZEMÉLYTŐL! Vettem egy szandált ami nem lett jó méretben. Írtam az eladónak h szeretném visszaküldeni. De ő max csak kicseréli vmi másra. Nekem semmi nem jó az ő termékei közül. Követelhetem- e a pénzem? Vagy bebuktam?!
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 20:54
1/17 anonim válasza:
Én is jártam már így. Mivel magánszemély, így nem valószínű, hogy van belőle nagyobb darabja.
Próbáld meg eladni veszteség nélkül.
Sok sikert!
2/17 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! De a pénzem nem kérhetem vissza ha még 8napon belül vagyok?
2012. máj. 7. 21:00
3/17 anonim válasza:
magán személy, szóval nyilván nem.
4/17 anonim válasza:
Mivel maganszemely, ha a termek megfelel a leirasban szerelteknek akkor nem koteles kicserelni vagy penzt vissza adni.
5/17 A kérdező kommentje:
Okés! köszönöm mindenkinek a választ!:)
2012. máj. 7. 23:07
6/17 anonim válasza:
De még így is tök jó fej hogy hajlandó cserélgetni.
7/17 anonim válasza:
Az interneten vásárolt termékekedre valóban áll az "elállás" lehetősége!
Magyarán igenis vissza kell adnia a pénzedet a hatályos törvények alapján!
Az összes Vaterás eladásra a PTK jogszabályai hatályosak
8/17 A kérdező kommentje:
Igen rendes h cserél..de ha tényleg visszakérhetem a pénzt akkor szeretném visszakapni.
Egyébként licitált aukcióra is vonatkozik az elállás vagy csak fix termékre? Én licitáltam..
Köszönöm a választ előre is!
2012. máj. 8. 10:56
9/17 anonim válasza:
Ha neked van jogod elállni, akkor neki is van joga bánatpénzt kérni. Ez nem így tisztességes?
10/17 A kérdező kommentje:
De én most csak azt szerettem vna megtudni h kérhetem e vissza a pénzt vagy sem..tehát van e jogom hozzá. igazából meg bánatpénz miért is járna neki? a cipőt visszaküldöm..a posta árát nem kérném..ő felteszi még egyszer..ő nem jár rosszul. de én mit csináljak egy olyan cipővel amit nem tudok hordani?!na mind1.nem vagyunk 1formák.én biztos h visszaküldeném neki a pénzt.
2012. máj. 8. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!