Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a neobux-ról?

Mi a véleményetek a neobux-ról?

Figyelt kérdés
Van ez a neobux nevű oldal mi a véleményetek róla ? Szerintetek becsapás vagy tényleg lehet vele pénzt keresni?

2012. máj. 4. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Neobuxot nem próbáltam még, de hasonló a tendollarclick és a neodollar.com oldal is, amit viszont kipróbáltam. Könnyű munka nem vitás, de időrabló, minimális a fizetés és (talán)bizonytalan is. Van ezeknél sokkal jobb is. Amiről én tudok az kevés időráfordítást igényel,ingyenesen elindítható, hosszútávú, NAGY JÖVEDELMET hozó program. Már 4 hónapja űzöm. :)
2012. máj. 8. 00:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én most neobuxal próbálkozom . Megkérdezhetem mi az a program?:)
2012. máj. 26. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Jah én is láttam az állítólagos 1000 dolláros kifizetést a neobuxtól.Annyi,hogy azelőtt be kell fizetni 900 dollárt amin golden tagságot veszel csak ezt már nem említi a hirdetés. :)

Én nem fizetek be semmit.2 hónapja neobuxozok ezalatt kb 5 dollár jótt össze amiből 2 dollárt el is költöttem referálokra (az ő kattintásai is nővelik a lóvém).

Szóval nagyon lassan gyűlik a pénz és naponta többszőr kell benézni az oldalra.

2012. máj. 27. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Viszont ha utalsz neobuxra pénzt akkor ezt a folyamatot betudod gyorsítani:D
2012. máj. 28. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Már több, mint egy éve Neózok. Bele tettem vagy 400 dollárt, 200-250 körül jött vissza.. Nagyon sok PTCt kipróbáltam, tényleg a Neó a leg megbízhatóbb, hiába ilyen kicsi az értéke a kattintásoknak. Saját hibámból buktam nagyot, ész nélkül vettem a refeket.. Találtam egy új lehetőséget, ami sokkal jobb, mint a Neó és még csak nem is kell egész nap itt ülnöm és várnom a 0,001es reklámokat:D Amúgy ha érdekel valakit, eladom az accom, van még Golden tagságom 2013 augusztusig ,mert az elsőre befizettem (jó hülye voltam), a másodikat meg nyertem Adprize-n:D Úgyhogy ha minden nap lekattintja a 9db 0,01es reklámot, aki megveszi, annak már csak ebből vissza jön az ára, amit kérek érte.
2012. jún. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!