Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A NeoBux CTP oldalon mit...

A NeoBux CTP oldalon mit jelent az AdPrize?

Figyelt kérdés
1 szám van benne, ami visszaszámol miután rákattintgatok (amikor már a többi hirdetésen túl vagyok) és mindig kiírja, h nem nyertem, de sok szerencsét a következőhöz... miért, ezzel LEHET nyerni? És mitől függ, h épp hányas szám van ott? Volt már 50 most épp 12, mitől függ ez és mire való, mi a haszna/értelme? Vagy ne foglalkozzak vele mert "csak úgy van"? Vagy érdemes végigkattintani, amíg el nem fogy, hátha nyerek?

2012. ápr. 7. 21:48
 1/2 anonim válasza:
100%
Minden egyes kattintás után kapsz 3 Adprizet . Ezek arra jók hogy ha végig kattintod őket akkor elég kicsi eséllyel nyerhetsz ( ha jól tudom 0.025% , nem vagyok biztos benne )Viszont ezek csak 1 óráig maradnak meg ha nem katintod le elvesznek.Nyeremények : 50dollár ,0.5dollár, 0.25dollár, 10Neopont, 100Neopont.(lehet még más is van de én ezekröl tudok biztosan) Én kb 2-3 hete kezdtem és már nyertem vele 100 és 10 Neopontot.
2012. máj. 26. 00:24
 2/2 anonim ***** válasza:
A múltkor nyertem egy Goldent rajta és még a régiből is van, ha érdekel eladom az accom:)
2012. jún. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!