Neobux Tényleg érdemes befektetni?
Olvastam itt-ott hogy a Golden tagságra (90$) érdemes befizetni mert többet kapsz referál klikkek után jobb referálokat bérelhetsz stb...
Akinek van tapasztalata kérem irjon egy email cimet és beszéljük meg.
Mégis csak 90$....
12 Direkt refed kell hogy legyen, hogy visszajöjjön a befektetett pénz egy év alatt.
Tehát menj rá a direkt refekre.
Én a béreltekkel nem számolok, mert azok nagyon rosszul teljesítenek. Átlag: 0,5 ... Szóval semmiképpen se bérelj.
Megéri venni már egy 20-30 direkttel is, ha van egy kis befektetnivaló pénzed.
2012.04.17-én regiztem a neobuxhoz. Minden nap kattintgatok, 06.12-én jött a válasz a PayPaltól, hogy továbbították a goldenre befizetett pénzemet, meg előtte még 10 dolcsit.
Sajnos se hang-se kép, befizetésem a neobux oldalamon nem jelenik meg, semmi előnyöm nincs, válaszuk, h. "nem ellenőrzött",holott PayPalemet évek óta használom, hitelesített stb.(PayPal továbbküldte, ott már nincs a pénzem) Kattintgatok nyilván, mivel a 100 dolcsimat nem akarom elbukni, de, hogy hol lehet, nem tudtam kinyomozni, és senki nem válaszol erre a kérdésemre? Persze 2 hónap ingyen-munka nem gond, ha később bejön, de a befizetett pénz sem profitál, na az már idegesítő. Ennyit a saját tapasztalatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!