Mit csináljak ha véletlenül többet fizettem a fogszabályzómért? 230 ban egyeztünk meg és véletlenül 320at fizettem rosszul emlékeztem. Nert a 320 az a tanfolyamom volt és idegessegembe összekevertem a 2t.
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 10:16
21/23 A kérdező kommentje:
Megfogom irni. De szerintetek hogy csináljam? Mondjam el telefonba hogy mi a gondom vagy kérjek időpontot és személyesen?az asszisztens veszi fel a telefont de mondjuk kérhetem a dokinőt a telefonhozcsak nem tudom ezt mennyire ciki telefonban.
2012. máj. 3. 11:14
22/23 anonim válasza:
Hát ha közeledbe van a rendelő, én inkább kérnék időpontot és személyesen. De ha a doktornő írta a számlát, ő sem emlékezett vajon, vagy tényleg több lett a megbeszéltnél? Ezt tényleg jó lenne tisztázni, én elájulnék ha ennyi pénzem bánná a figyelmetlenségemet és mulyaságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!