Mit csináljak ha véletlenül többet fizettem a fogszabályzómért? 230 ban egyeztünk meg és véletlenül 320at fizettem rosszul emlékeztem. Nert a 320 az a tanfolyamom volt és idegessegembe összekevertem a 2t.
És nem szóltak, hogy nem annyit kéne fizetned?
Hogyan fizetted? Van nyoma? A számla vagy bármilyen bizonylat milyen összegről került kiállításra?
Mindenképp keresd meg azt a személyt, akinek fizettél, a bizonylatot vidd magaddal, az árajánlatot is, amit esetlegesen a fogszabályzódra kaptál, és mondd el, hogy mi történt.
Ha utalással fizettél, akkor a bankszámlakivonatot vidd magaddal, és kérd, hogy a különbözetet utalják vissza.
Kellemetlen, igen, de gondolom, hogy nem akarod annyiban hagyni, tehát kénytelen leszel bemenni és tisztázni...
Nem értem, miért nem szólt az orvos, hogy nem ennyit beszéltetek meg... Ez borravalónak azért "kissé" sok, tudnia kellett volna, hogy tévedés történt. :S
A számlán kell lennie összegnek!
Ez nagyon kellemetlen, bízz benne, hogy van gerince annak, akinek fizettél. MOndjuk ekkora összegnél nem értem, hogy nem számoltátok meg oda-vissza-föl-le nyolcszor! Hát még a közértben is kétszer meg kell számolni, ami visszajár a tizesből...
Sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!