Mit csináljak ha véletlenül többet fizettem a fogszabályzómért? 230 ban egyeztünk meg és véletlenül 320at fizettem rosszul emlékeztem. Nert a 320 az a tanfolyamom volt és idegessegembe összekevertem a 2t.
hát ha 320-at számláztak ki, akkor gondolom változott az ár az előre megbeszélthez képest
szóval nem te keverted össze, hanem megdrágult a dolog...
mondjuk azért te is elég érdekesen állsz az élet dolgaihoz...
hú, hát az az érzésem, hogy ebből már nem mászol ki...
de milyen rendelő ez, hogy annyiról állítanak ki számlát, amennyit adsz?!
Azért próbálj meg beszélni a dokival
a pénzed tuti nem kapod vissza a könyvelés miatt, de talán - ha rendes a doki - akkor ebből vonja le a későbbi igazításokat
Utolso ezt hogy érted??
A szamlat az alapjan irtak amennyit én odaadtam.
Ne viccelj már! Képzeld el, hogy kérsz téglát 58 ezer forintért,összerakják neked, és te 85 ezret adsz oda. Akkor a tüzépes 85ről fog kiállítani számlát???
Jó esetben visszaadja számlaállítás előtt a különbözetet. Vagy megnyúlja a pénzt, de nem fog nagyobb összegről számlát kiállítani.
A fogorvosok is szabott tarifával dolgoznak, azért ezt az eltérést nehéz lenne kimagyarázni... :(
Szerintem úgy volt, hogy az orvossal megbeszéltek valamit, de fizetni másnál kellett.
Ő kiment, odaadta a pénzt, a pénztáros azt megszámolta, és megírta róla a számlát. Nem kell azonnal rosszal feltételezni, ő gondolom nem tudta, hogy az orvossal miben állapodott meg a Kérdező. Ez így szokott menni ilyen helyeken, nem az orvosnál kell fizetni, hanem kinn az előtérben egy titkárnőnek, vagy bárkinek, akinek ez a feladata. A számlát kiállító személy nem feltétlenül tudta, hogy tévedés történt.
Ha a doktornő korrekt, akkor megmutatod neki a számlát, és majd ő segít kinn lesztornóztatni, vagy elismerik a következő kezelésekre.
Ha nem korrekt, akkor sajnos nem tudsz mit csinálni, de őszintén, szerintem nem lesz gond, hiszen az ő érdeke az, hogy hosszú távon hozzá járj, bízz benne.
Bizony, minél előbb menj utána a pénzednek!!
Írhatnál aztán, mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!