Ha az önkormányzattól kapom a kis 22ezremet és behívnak
egy olyan munkára amit jelenleg nem tudok elvállalni,
akkor?
11/19 A kérdező kommentje:
Hát elvileg mást nem tudnak ráírni,mivel felkértek a munkára.Akkor ez "jó".
Semmit sem tudtok ! Ha önkormányzati meló van, akkor oda az orvosi vizsgálat követően fel fogják venni, mert az a szabály, ha az ottani munkaadó nem akarja akkor is, ez rendelet el kell látni a feladatot. Mindenképpen be fogsz munkába sorolódni, ha pedig azt mondod nem lennél jó munkaerő ugyanúgy megvonják a segélyt és 3 évig nem is regizhetsz.
2012. ápr. 25. 05:43
"csak én azért nem vállaltam el a felajánlott munkát, mert már volt melóm" Akkor ne sírjon a szád hogy elveszik a segélyt ha közbe dolgozol te csicska ! Ezzel az egyel egyetértek az Orbánék húzásai közül.
2012. ápr. 25. 08:20
14/19 A kérdező kommentje:
Most akkor 1 vagy 3 évig nem leszek jogosult semmire?
Bár biztos kapok majd erről a húzásomról valami hivatalos értesítőt.
Most már ott tart az Én ügyem,hogy elvállaltam volna a munkát(valahogy...),de mint az ma kiderült,nincs járatom a munkavégzés helyére.Ami most azért faramuci helyzet,mert nem a bejelentett lakcímen lakom,tehát 1 hónapja nem ott,ahonnan a pénzt kapom. Aminek egyébként nem csak a beteg nagymama az oka,hanem az is,hogy bedőltünk a házhitellel.Lesz ennek valami hivatalos formája,hogy lepapírozzuk nem az Én hibámból nem tudtam elvállalni a munkát? Mit kell tennem?
A segítő válaszokat megköszönöm!
13. anyád a csicska, te paraszt! Egy mondatból ne minősíts, és - bár kétlem, hogy ilyen intelligenciával megérted - megpróbálom megmagyarázni: szeptemberben elhelyezkedtem, szept. végén kellett volna melóra jelentkezni. Nem jelentkeztem, mert tudtam, h akkor megvonják. Így is lett, októberben már nem kaptam. Akkor miről beszélsz te gyökér?
2012. ápr. 25. 09:17
Ha a nagymamára kell vigyázni, nem lenne érdemes inkább ápolási díjat igényelni? Az is van ilyen horibilis kb. 22 000 Ft
2012. ápr. 25. 09:22
"semmit se tudtok, 3 év..." tudod mit, kérdező? Menj be és kérdezd meg, mert itt - rajtam kívül - csak oltogatni és fikázni tudják egymást (engem). Én 1 hónapja kérdeztem és leveleztem, sőt, határozatom is van az elutasításról, amelyben 365 nap szerepel. És mielőtt újra belekötne valami offoló: ismét m.nélküliként akartam igényelni, nem pedig meló mellett. Erről ennyit.
2012. ápr. 25. 09:22
18/19 A kérdező kommentje:
Utána néztem ennek az ápolási díjnak,s hát nem is tudom...elég sok a kritérium s ahogy az Én szerencsémet ismerem,tuti lesz valami buktató,de fő a pozitív hozzáállás:),eddig minden klappol, majd utána nézek a dolognak.
Kedves Utolsó és sokat segítő Válaszolóm! Köszi mindent. Folyamatos kapcsolatban vagyok az önkormányzattal,de még nem tudom mi fog ebből kisülni. De köszi mindent!:)
Mindíg van valami buktató, de hátha bejön.
2012. ápr. 26. 08:22
Kapcsolódó kérdések: