Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom igazolni, hogy a...

Hogyan tudom igazolni, hogy a számomra az önkormányzattól kiutalt összeget, nem én vettem fel, illetve az nincs meg?

Figyelt kérdés

2011 májusában érkezett számomra pénzküldemény. Akkor nem tartózkodtam itthon, utólag tudtam meg, hogy az összeg kiutalásra került, és fel is lett véve. Azt az információt kaptam, hogy kb. fél évig lehet ennek utánajárni, de semmilyen hivatalos papírom nincs az üggyel kapcsolatosan.

Most nem tudom, hogy ki vette fel, vagy egyáltalán tényleg felvették-e az összeget.

2012. márc. 8. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
az önkormányzatnál (vagy a postán) meg kéne hogy legyen az aláírt átvételi elismervény
2012. márc. 8. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az önkormányzat könyvelésében benne van, a postán nem nagyon fognak ilyen régre visszamenni. De az önkormányzat megkapja az átvételi bizonylat szkennelt vagy fénymásolt példányát a postától!
2012. márc. 8. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
A postán is utána tudnak nézni. Kell hozzá az utalvány azonosító amit a feladó(önkormányzat) tud, tőle lehet megkérdezni, utána a posta le tudja kérni az aláírást a posta elszámoló központtól. Ha meg nem vették fel, akkor az rögtön kiderül azonosító alapján, ha lekérdezik a rendszerből.
2012. márc. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!