Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az önkormányzattól kapom a...

Ha az önkormányzattól kapom a kis 22ezremet és behívnak egy olyan munkára amit jelenleg nem tudok elvállalni, akkor?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy nem kapom tovább a pénzem,de meddig? Tehát akkor már sose fogok tudni visszakerülni munkanélküliként ebbe a rendszerbe?

2012. ápr. 24. 20:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
365 napig:( ez a szankció. én is így jártam, csak én azért nem vállaltam el a felajánlott munkát, mert már volt melóm. szal a lényeg, hogy menj el a kiközvetítésre, és beszéld meg, h igazolják le az alkalmatlanságod.
2012. ápr. 24. 20:56
 2/19 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint pont a lényeget nem értem!:) Bocsi,leírnád bővebben!? Nagyon köszi!:)
2012. ápr. 24. 21:03
 3/19 A kérdező kommentje:

Tehát vállaljam el a munkát és beszéljem meg ott a főnökkel,hogy mondja azt alkalmatlan vagyok? De miért? Egyébként holnapután lenne az orvosi,ott se lenne rossz ügyeskedni valamit...

Egyébként Én azért nem tudom most vállalni,mert elköltöztünk a hivatalos lakcímről és a bejárásom többe lenne mint amit ott keresnék,mellesleg itt a Párom beteg nagymamájára vigyázom,tehát semmilyen szempontból,akárhogy gondolkodom most ezt nem tudom elvállalni.

2012. ápr. 24. 21:07
 4/19 anonim ***** válasza:
szóval: mindenképp menj el az állásra. Lehet, hogy már rég betelt, de mondd el azt, amit ide írtál. A bejárási költséget pl. Meg fogják érteni, és ők sem téged akarnak, hanem az ezer kiközvetítettből keresnek alkalmasabbat (akinek nincs ilyen vagy akármilyen gondja, és akar ott dolgozni). Így akkor azt fogják leigazolni, hogy ŐK nem találnak alkalmasnak a melóra, nem pedig azt, hogy te nem fogadtad el.
2012. ápr. 24. 21:15
 5/19 A kérdező kommentje:

Ebben biztos vagy,hogy lehet ilyet?

Mert Én először elvállaltam a munkát,majd az itthoni diskurációt követően visszahívtam a nőt, és már elmondtam Neki az itt is említett problémáimat és megkértem ha lehet,akkor valahogy hagyjon ki most Engem ebből az egészből.S azt mondta nem lehet mert nem Ő válogat hasraütésből,hanem a felettesei mutattak konkrétan Rám,merthogy megbízható munkaerő vagyok és azt mondta nem tehet semmi.:(

2012. ápr. 24. 21:26
 6/19 A kérdező kommentje:

*t

Az meg ugye hivatalosan nem indokolható,hogy Nekem most utiköltségem lenne,mert akkor nem is lennék jogosult a pénzre...de ezt mondta is és Én is,hogy Őt ez nem érdekli,mérlegeljek. Tehát sajnos ez nem úgy van ahogy azt Én is és Te is hittük.:( Hogy majd megértenek és akkor keresnek mást.

2012. ápr. 24. 21:29
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát, így azért már más a helyzet: elvállaltad, láttak is, a főnökségnek is rád esett a választása...:(

Próbáld meg holnap személyesen is rábeszélni őket arra, hogy nem lennél jó munkaerő, mert kiszámoltad az anyagiakat, az utazásra fordított időt, stb. Nagyon köszönöd, hogy alkalmasnak találnak, örömmel el is vállalnád, de...bla-bla.

Sok sikert!

2012. ápr. 24. 21:29
 8/19 A kérdező kommentje:

Telefonon hívtak fel,dehát ismernek. Sajna ezen már túlvagyok de azért köszi a segítséget...:(

Akkor most 1 évig nem kapok semmit és utána?

2012. ápr. 24. 21:37
 9/19 A kérdező kommentje:
Még az jutott eszembe,hogy az orvosnak nem mondhatnám,hogy ne találjon alkalmasnak? Mert mint írtam holnap kell visszaszólnom elvállalom-e és utána való nap lesz az orvosi.Azt mondom elvállalom de az orvossal lediskurálom majd,de ha nem...? Jajj nem tudom.:(
2012. ápr. 24. 21:40
 10/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg....bár nem hiszem, h az orvos belemenne ilyenbe. És igen, ha nem vállalod el, és azt írják a papírodra, hogy te nem vállaltad el, akkor megvonják a pénzt, majd újabb m.nélküliként regisztrált 1 év után kaphatod...ha addigra Orbánék el nem veszik azt is.
2012. ápr. 24. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!