Mission Impossible: Hogyan szerezzek elég pénzt egy 1 hónapos francia vakációra 1 hónap alatt?
Most fogok érettségizni, és barátokkal megbeszéltünk egy 1 hónapos vakációt Franciaországba, pontosabban Nizza és St. Tropez környékére. A baj csak az hogy egyenlőre nekem erre nincs pénzem, és nem tudom hogyan szerezzem be.
Dolgozni már nagyon nem tudom, 1) mert tanulni kell az érettségire, 2) mert már dolgoztam egy éve árufeltöltőként (500ft per óra) és arra a munkára is kb. 3 hónapot kellet várnom. Családnak nincs nagyon pénze, és ami van azt is a továbbtanulásomra költik, max adnak egy 10-est, csak nekem legalább 2000 euró kéne. Úgyhogy mission impossible. Hogyan keressek 2000 eurót egy hónap alatt?
LEHETSÉGES!
Sőt 1 hónap alatt milliomos milliárdos lehetsz de nem is kell 1 hónap se. Tessék pár tipp: Vegyél lottót nyerd meg, rabolj bankot, lopj autót... iesmi ;) így kereshetsz rövid idő alatt sok pénzt, persze ezeknek vagy kicsi a valószínűsége vagy épeszű ember nem csinálná meg. DE LEHETSÉGES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!