Ismerős valakinek Kristóf Maximilian és az állítólagos Országkönyv projekt?
Figyelt kérdés
A történet a szokásos. Csábító lehetőség, szerződés kötés, pénz befizetés -részemről és sok naív társam részéről- azóta két év óta semmi. Egy verses kötet kiadványukra is "gyűjtöttek" pénzt. Valaki hallott valamit, tud valamit? Minden információt megköszönök.2012. ápr. 16. 13:46
1/2 anonim válasza:
Velem is kötöttek szerződést, újságíró igazolványra is fizettem, fél évig részletekben kellett beküldeni az anyagot, egyszercsak minden megszűnt, még az e-mailcímük is. Többször rákérdeztem, de mindig csak valamivel ködösítettek, "összeomlott a rendszer", meg hasonlók. Egy ún. Antológiák" c. kötetben való megjelenéshez is beszedték a pénzt, de semmi nem lett belőle. Mindennek már több, mint 2 éve, de soha nem derült ki, hogy mi lett a projekttel.
2/2 anonim válasza:
most is indult az Antológiák projekt... júni 15.-én volt az, hogy értesítenek, ha bekerültünk, akkor nem jött... egy hete talán, hogy kaptam egy levelet, hogy megjelent az idézetem a könyvbe, és hogy hány darabot akarok venni... júniusban meg még azt írta, hogy szülői beleegyezés kell majd hozzá, ha megjelenhet... beszélnek itt össze vissza, de már ők sem tudják, hanyadikán van elseje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!