Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan úszhatná meg a család...

Hogyan úszhatná meg a család minél olcsóbban a temetést?

Figyelt kérdés

Szóval ha meghalok, akkor hgoy lehetne olcsón megszabadulni tőlem? Hamvasztás olcsóbb, mint ha koporsóban temetnek el? Esetleg "felajánlom magam az orvostudománynak" és akkor nem kell velem foglalkozniuk?

(Nehogy már még a halálom után is a család terhére legyek)

előre köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

2012. ápr. 15. 15:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Jelentem a kérdést.
2012. ápr. 15. 16:49
 22/32 A kérdező kommentje:
miért jelented?
2012. ápr. 15. 16:59
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Tudod amikor ilyet olvasok eléggé felmegy a pumpa, jaj öngyi leszek 20 évesen akkora világképem van, igen van akinek kialakul 20 évesen de te barátom egy 14 éves kislány szintjén vagy...Menj tanulj tovább, igen tudom jaj szegény a családom stb...na és akkor? Fent lehet magadat tartani amellett vagy elmész dolgozni valami értelmes szakmával, ha tényleg érdekel hogy mi van a szüleiddel, egy önimádó kis sz*rdarab vagy, és jöhet a - így van...Jah és honnan tudod hogy jobb lesz ha kinyírod magadat?Asshole
2012. ápr. 15. 18:13
 24/32 anonim ***** válasza:

Bocs kérdező. De hatalmas önámítás amit csinálsz. Tönkre akarod tenni a szüleid életét de közben álszent módon meg akarsz spórolni nekik 100 ezer forintot.

Ha valóban érdekelnek a szüleid akkor élj dolgozz és segíts nekik. ÉS amúgy tanuld meg a google használatát. Minden nagyobb temetkezési irodának fenn van az árlisfája.

2012. ápr. 15. 20:39
 25/32 A kérdező kommentje:
Könnyű úgy ítélkezni, hogy az ég egy adta világon semmit sem tudtok rólam.
2012. ápr. 15. 21:05
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nem értem hogy mi bajod van. Ha nem akartad volna itt sajnáltatni magad, vagy azt olvasni hogy próbálunk eltántorítani az öngyilkosságtól, akkor miért nem gugliztad ki és hasonlítottad össze a temetkezési árakat?
2012. ápr. 15. 21:10
 27/32 A kérdező kommentje:
biztosan azért mert mazochista vagok, és szeretem ha kíniznak,, -.-"
2012. ápr. 15. 22:19
 28/32 anonim ***** válasza:

Kicsit irónikus,hogy a szüleid elveszítenék a gyereküket,te meg pár tiz vagy százezer forinttal akarod őket "kárpótolni". Ostoba vagy .

Ha nem akarsz a családod terhére lenni,akkor ne öld meg magad ilyen egyszerű.Kérj segítséget,menj el pszichiáterhez,kezeltesd magad ha problémád van.Ha feltünési viszketegséged akkor meg irány a mónika só,mást nem tudok tanácsolni.

2012. ápr. 15. 22:27
 29/32 anonim ***** válasza:

Azt tudjuk, amit leírtál. És azt is, hogy valójában, ha nagyon őszinte vagy magadhoz, nem akarsz öngyilkos lenni. Rég tudjuk, hogy aki az akar lenni, az megteszi. Aki beszél róla, az csak figyelmet szeretne.

Nincs ezzel semmi gond. Nagyon helyes is, hogy ennyi idősen még nem akarsz öngyilkos lenni. Gyáva tett lenne.

Legyél erős. Ha úgy érzed, hogy nincs senki, akivel megbeszélhetnéd a problémáid, akkor keress fel egy pszichológus szakembert. Más megvilágításba helyezi az életed, és mindent máshogy gondolsz majd. Attól még később megölheted magad, ha mindenáron akarod, de egy próbát feltétlen megér.

2012. ápr. 15. 22:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Amit a ma 18:13-as írt neked,az elég durva,de tökéletesen igaza van.

Már én is kezdem unni,hogy tizenévesek öngyilkosok akarnak lenni.Te sem életed le életed felét sem,de már ilyen butaságokon agyalsz.Foglald le magad,és nem lesznek ilyen gondolataid.

Tudod,én 40 éves vagyok.Minden nap azért nyavalygok magamban,hogy bárcsak újra 20 éves lehetnék,akkor rengeteg időm lenne sok mindenre.

Pedig sok mindent átéltem már.Mégis még ma is élvezem az életet,még úgyis,hogy munkám alig van,nyelveket nem tudok,halláskárosult vagyok.Súlyproblémákkal küszködöm.Mégis most tanulok autót vezetni,motorozom,most tanulok nyelveket,hátha egyszer sikerül..Nem adom fel.Élni jó,csak találd meg a lényeget.

üdv

2012. ápr. 15. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!