Hogyan úszhatná meg a család minél olcsóbban a temetést?
Szóval ha meghalok, akkor hgoy lehetne olcsón megszabadulni tőlem? Hamvasztás olcsóbb, mint ha koporsóban temetnek el? Esetleg "felajánlom magam az orvostudománynak" és akkor nem kell velem foglalkozniuk?
(Nehogy már még a halálom után is a család terhére legyek)
előre köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Nekem az jött le, hogy a kérdező ögyilkos akar lenni. Akkor viszont a családodnak nem lesz jobb, akárhogyan is lenne a temetésed.
Ha mellélőttem, bocs.
Öngyilkosságot tervezek igen, de azért gondolok a családomra, mert nincsenek túl jó anyagi helyzetben, és nem hiányozna most nekik egy csomó pénzkidobás a temetésre!
Így is egy csomó pénzt elvisz/elvinne a mindenféle idióta betegségem, szóval így mindenki jobban jár :)
A hamvasztás a legolcsóbb, hacsak nem mész el szemléltető eszköznek.
De valóban illik a temetésre félretenni a pénzt, legalábbis a mi családunkban mindenki 60 felett berakja a temetéspénzt a bankba
Hát a legolcsóbb ha te gyűjtöd össze a pénzt a temetésedre.
Anyósomat 25 éve ismerem.Akkor még dolgozott.Már akkor mondta,hogy mindig félre tesz pár száz forintot a temetésére.Majd nyugdíjasként is ezt mondogatta.
Apósom temetését egy az egyben az anyósom állta.Bár én elváltam anyósom fiától,de mondta nekem,hogy ha meghalna,egyedül én tudom,hol van az elrejtett temetési pénze.Már összegyűjtötte,és még mindig él..
Én anyósom példáját követve szintén rakok el pénzt.Nem vágyom meghalni,és remélem még legalább 40 évig élni fogok,de minden hónapban a kis ládában ami a lépcső alatti szekrényben van rakok el egy kisebb összeget.nem sokat 100-500 forint között.Amikor a sok apróval tele van a láda akkor beváltom egy nagy összegre,és a pénzt külön számlára teszem.Csinálom már pár éve,és ha most meghalnék akkor a fiam egy hamvasztási temetést már tudna intézni belőle.Ha viszont sokáig élek,akkor meg legalább nem csak a temetésre,de valami kis összeget is örökölhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!