Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan úszhatná meg a család...

Hogyan úszhatná meg a család minél olcsóbban a temetést?

Figyelt kérdés

Szóval ha meghalok, akkor hgoy lehetne olcsón megszabadulni tőlem? Hamvasztás olcsóbb, mint ha koporsóban temetnek el? Esetleg "felajánlom magam az orvostudománynak" és akkor nem kell velem foglalkozniuk?

(Nehogy már még a halálom után is a család terhére legyek)

előre köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

2012. ápr. 15. 15:36
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
100%
A koporsós megoldás sokkal drágább, mint a hamvasztás. Elég "olcsó", ha elhamvasztanak és hazavisznek. Az urna nagyon drága. Az orvosi felajánlást nem tudom hogy megy. :/
2012. ápr. 15. 15:45
 2/32 anonim ***** válasza:
44%
off,én ugy tudom hogy nem lehet már hazavinni a hamvakat
2012. ápr. 15. 15:46
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy szokták emberi körülmények között, hogy amilyen temetést gondolsz magadnak arra félrerakod a pénzt, épp azért hogy a haláloddal ne a gyermekeidet terheld.

Az emberi körülmények itt annyit takarnak hogy az lenne a normális állapot, ha ezt akár egy kisnyugdíjas is meg tudná tenni. Sajnos ez jelenleg nem igy van.

Legolcsóbb megoldás, ha hamvasztást kérsz, minden egyéb nélkül, ott a legolcsóbb urnában a rokonok kezébe adják a földi maradványokat, ők pedig szétszórják egy adott helyen, akár mindenféle egyéb körités nélkül.

Ennél olcsóbb nincs és sokan nem csak az ár miatt igénylik igy, hanem mert szeretnék hogy egy adott helyen búcsúzanak el a szeretteik.

2012. ápr. 15. 15:46
 4/32 anonim ***** válasza:
44%

"én ugy tudom hogy nem lehet már hazavinni a hamvakat"

Honnan veszed, miért ne lehetne?

2012. ápr. 15. 15:48
 5/32 anonim válasza:
100%
De haza lehet vinni.
2012. ápr. 15. 15:48
 6/32 anonim ***** válasza:
pár hete volt a metróban erről egy cikk,onnan vettem
2012. ápr. 15. 15:49
 7/32 A kérdező kommentje:

Hát sajnos saját keresetem nincsen, (20 éves vagyok), pedig én is úgy gondolom, hogy úgy lenne tisztességes, hogy pénzt hátrahagyni, hogy ne a hozzátartozóknak kelljen még halálom után is bosszankodnia, hogy egy rakat pénzt kidobnak rám.

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. ápr. 15. 15:49
 8/32 anonim ***** válasza:
Mi a problémád? Morbid, de szerintem a kérdezőnek valami problémája van, és mindenki az akciós temetéseket ajánlja.
2012. ápr. 15. 15:52
 9/32 anonim ***** válasza:

20 éves vagy és ezen törpölsz? Azt hittem valami előre sejthető gond van és 50 feletti vagy.

Ne foglalkozz ilyenekkel 20 évesen, menj élvezd az életed.

2012. ápr. 15. 15:53
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem lényeg, hogy van-e gond, csak a feltett kérdésemre szeretnék válaszokat kapni!

És segítettetek is eddig sokat, szóval köszönöm! :)

2012. ápr. 15. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!