Mennyi pént tudtok megtakaritani egy hónapban a családdal? Mibe van a megtakitok?
Első vagyok. Én itthon vagyok babával, eddig 160e volt a TGYÁS-om, mostantól max GYED-et fogok kapni, ez 110e.
A férjem informatikai mérnök, 380e a fizetése ezen felül kap 20e egészségpénztárat, amiből lehet venni pelenkát, popsitörlőt stb.
Nem élünk palotában, pedig megtehetnénk. Vehetnénk fel hitelt havi 200-250ezres törlesztővel, de nem tesszük. Nem veszek hetente 20ezerért cipőt, a lányomra sem adok 10-15 ezres babaruhát. Nem rendelek kétnaponta kaját, főzök itthon. Nincs bejárónőnk sem.
A lányunknak viszont minőségi ételeket veszek, erre többet költünk az átlagnál.
Szeretünk moziba, színházba járni, erre is költünk.
eddig, egyetemistaként alkalmi vagy diákmelóim voltak, 5 ezret tettem félre.
most találtam munkát, innentől megemelem 10re. nem sok, de több mint a semmi. ez afféle biztonsági tartalék, lehet h később veszek belőle egy autót, de még ki kell számolnom, h kijön-e belőle.
egyszerű megtakarítási számla, hoz némi kamatot is, de nem egetverő összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!