Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pént tudtok megtakarita...

Mennyi pént tudtok megtakaritani egy hónapban a családdal? Mibe van a megtakitok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Lakáskassza havi: 20e

Megtakarítással kombinált életbiztosítás: 12500 és 25e

ezen felül 150-200 között megy megtakarítási számlára. Ehhez bármikor hozzáférhetünk minimális kamatveszteséggel.

Van a férjemnek tőzsdén pénze. Egy millióval kezdtük - néha több, néha kevesebb. De ezt csak kb 1 hónapja nyitotta.

2012. ápr. 15. 09:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Mennyit kerestek hogy ilyen sokat félre tudtok tenni?
2012. ápr. 15. 09:35
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

nálunk külön kassza van, én is a férjem is kb 2-300 körül rakunk elhavonta. az én pénzemet a bank kezeli, privat banking szerződésem van, megbeszéljük milyen portfóliókat választok és aztán ők forgatják.

Valamint rakunk a gyerekek számlájára is 50-50 ezret, az csak simalekötés, hiszen ha szükségük van rá akkorkivehetik.

2012. ápr. 15. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Ti vagytok a nagy átlag mi? :D
2012. ápr. 15. 09:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lakáselőtakarékosság számít, akkor az havi 40 ezer.

Ezen túl csak lakhatásra, és ételre költünk. Se ruházkodás, se gyógyszerek. Meghalni se merünk.

2012. ápr. 15. 09:43
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Második vagyok,nem hiszem,hogy az átlag lennék,de a baráti, munkatársi körben hasonlóak a lehetőségek.

Csak van aki elkölt havonta 4-500 ezret,mi meg spórolunk belőle

2012. ápr. 15. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
én is amúgy ötezer lakáskasszába, van lerakva több mint kettőszázezer lekötve, egy millió régi melókból megtakarítva illetve ösztöndíjakból, viszont most nincs melóm, így most élem fel ami a számlámon volt eddig. :(
2012. ápr. 15. 09:46
 8/16 anonim ***** válasza:
jó én ezt a nagyátlagot cinikusan értettem. azért ha valaki több százat letud rakni annak azért jól megy lássuk be. :P
2012. ápr. 15. 09:47
 9/16 anonim válasza:
95%

Az családnak számít, ha valaki a párjával él a szemedben?

Amikor nekem ilyen együtt élős időszakom volt, akkor szinte semmit nem tudtunk megtakarítani. Most egyedül többet, mint reméltem volna (konkrétat nem írok, ne haragudj), de már megvan a helye a pénznek: házat vennék, vagy építkeznék (még nem döntöttem el, az építési telkek sokszor majdnem annyiba kerülnek, mint a kész házak telekkel együtt, erre lehet, hogy írok is egy kérdést, hogy miért van így). Férfi vagyok, 35-ön még innen, fejlesztőmérnökként dolgozom.

A megtakiról nem tudom, hogy mi az (sejtem, de ne alázzuk már meg ennyire az anyanyelvünket, bocs, de a hasonló szavak zavarnak).

2012. ápr. 15. 09:48
 10/16 anonim válasza:

A #9-es vagyok. Most néztem, hogy hülyeséget írtam, természetesen a szemedben nem él senki a párjával :)

Visszaolvasva a többi választ tényleg az látszik, hogy nem a nagy átlag írt. Az átlagos családok örülnek, ha ki van fizetve minden számla és nem szenvednek hiányt semmiben. Pedig szükség lenne arra, hogy ezek a családok is félre tudjanak tenni.

2012. ápr. 15. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!