Meg tudnátok mondani, hogy ebben az esetben összesen mennyit kell fizetnem? Kép mellékelve.
Figyelt kérdés
A bejelölt küldési módot választanám, akkor csak a 630ft-os karkötő + a 470ft szállítási díjat kellene kifizetnem, és akkor utána mehetnék is átvenni a csomagot? Összesen 1100 forintomba kerülne mindennel együtt? Nem vásároltam még interneten, ezért nemigazán értek hozzá, hülyeséget pedig nem akarok csinálni.
2012. ápr. 14. 16:16
1/4 anonim válasza:
Ha azt jelölted, akkor előre el kell utalnod az 1100 FT-ot és kihozza a postás. Neked nem kell sehova elmenni átvenni. Ha Te akarod átvenni, akkor az átvételi pontot jelöld be, akkor ennek nincs is díja, tehát csak a 630 Ft-ot kell kifizetned.
2/4 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnék utalni, ha nekem készpénzben van az 1100ft-om, és nincs bankkártyám?
2012. ápr. 14. 18:00
3/4 anonim válasza:
Ezt szerintem csak bankszámlával lehet.
4/4 anonim válasza:
Bankszámlán keresztül kell utalni. Na most, ha csak kp-d van, akkor: 1. a személyes átvételt jelölöd be és elmész a megadott címre átvenni, 2. futárral hozatod ki, de az ugye nem 470 Ft, hanem 1500... a 630 Ft-ot karkötőre érzésem szerint nem érné meg különben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!