Van olyan számítógép előtt végezhető munka amivel még pénzt is lehetne keresni?
Figyelt kérdés
Valami netes munkára gondolok...2012. ápr. 12. 09:29
2/10 anonim válasza:
Természetesen van. Én most éppen munkanélküli vagyok, de kb. 97 óta számítógépes munkával kerestem meg a vajas kenyeremet. Szkenner operátor, grafikus, tördelő, műszaki szerkesztő munkakörben. Ez egy szakterület, de nagyon sok egyéb munka van, amelyben a számítógép az elsődleges munkaeszköz.
Ha csak a netes munkára szűkítjük, akkor a honlap fejlesztés, karbantartás, grafikai tervezés, szerkesztés stb.
Ha olyanra gondolsz, amihez semmi képzettség sem kell, akkor van a chat operátori munka, ami azt jelenti, hogy mosolyba öltözve teszed-veszed magad webkamera előtt.
Amennyiben ez nem a te műfajod, akkor szinte nullára szűkül a kör. A fizess be x forintot, s megtudod, hogyan lehetsz gazdag típusú dolgok átverések.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem a kérdező nem ilyesmire gondolt, hanem azokra a hirdetésekre, amik a könnyen, kényelmesen és gyorsan szerezhető pénzösszeg zászlaját lengetik. Ha lenne ilyen munka, senki nem dolgozna gyárakban, senki nem takarítana, és a többi. Mindenki otthon klikkelgetne, miközben dagad a bankszámlája.
5/10 anonim válasza:
Szerintem is, de fájdalom, ma szaktudással sem lehet pénzt keresni, anélkül meg végképp nem. Bár van egy réteg…
6/10 kapo1588 válasza:
van, úgy hívják hogy irodai munka:)
7/10 anonim válasza:
Miért akarnál egész nap a számítógép előtt ülni?
8/10 anonim válasza:
szaktudás és hozzáértés nélküli nincs. Ha tudsz programozni, tervezői programokat használni, akkor van.
9/10 anonim válasza:
Ha jobban belegondolok, akkor szinte bármilyen munka végezhető számítógép ELŐTT. Lehet cipőt készíteni, patkolni, főzni.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor mondhatjuk azt, hogy nem tudok mondjuk 50 ezret megkeresni egy hónapban valami klikkelgetős baromsággal. Oké, nem is vártam sokkal többet ennél. Kösz a válaszokat.
2012. ápr. 13. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!