Létezik-e valós, nem befizetős, összeszerelős otthon végezhető munka, amihez nem kell számitógép?
neten hirdetettek sajnos nem valosak
mi családdal pár évig egy nyomdának dolgoztunk,kihozta,megcsináltuk,elvitte,kifizette,az jo volt
sajnos most már ezt is megcsinálják gépekkel
Diákszövetség? Munkaügyi Központ?
Nem tudom, hány éves vagy, de ezeknél biztosabb melókat találhatsz.
Ha létezik ilyen, akkor onnan ismered meg, hogy szószerint filléreket fizet.
Egyszer próbálkoztam ilyennel, valami 3D képeslapot kellett kihajtogatni, fél óra alatt nem tudtam megcsinálni 1 darabot (!) és 30 forintot fizettek volna érte.
Ha nagyon belejövök, talán 50 -et meg lehetett volna csinálni, de akkor egész álló nap csinálhattam volna.
2 nap és belehülyülsz az ilyenbe.
1-2 ezer forintért megéri ?
Nem véletlenül csináltatják Szociális Foglalkoztatókban, már eleve kettyós emberekkel ezeket, nekik még szórakoztató is, például ahhoz képest, hogy 8 órán keresztül nézze a mosógép ablakát, még akár változatos is
:-)
Az ilyeneket neten nem hirdetik, ismerősöket kell keresni, mert hátha valaki foglalkozik ilyennel, pl. varrással, akinek be lehet segíteni, ahhoz nem kell számítógép.
Van a neten is megbízható, de ahhoz általában kell gép (pl. www.gepelo.hu ).
Nekem régen hoztak ki bálányi törülközőket. És az volt a dolgom, hogy az összes dobozból kipakoltam és törülközőnként rányomtam a kódot. De persze nem mindegy hova nyomod. 2. nap után már nem éreztem a kezem. Viszont nagyon jó volt, és sokat kerestem vele.
De persze már ilyen nincs. Sajnos a mai világban, már csak úgy kapsz pénzt ha a lelkedet is kidolgozod, az otthontól messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!