Kihez fordulhatok ez ügyben? Mit tudok még én tenni, hogy vagy visszakapjuk a pénzt, vagy a kabátot megkapjuk? Feljelentsük rendőrségen?
A rendőrség csak 20.000 forint feletti ügyekkel foglalkozik...
Én a helyedben ezt tenném :
- az átutalásról a NetBank fiókodban készíts ScreenShot (képernyőképet) képet, ez bizonyítja, hogy melyik napon, milyen bankszámlaszámra, mennyi összeget utaltál át!...
- az átutalás képernyőképét küld el az Eladónak...
- az átutalásod adatait írd fel egy papírra (minden átutalásnak van egyedi azonosítója, EZT IS!) és ezzel menj be olyan bankfiókba, ahol az Eladó bankszámláját kezelik és kérdezd meg az ügyintézőt : az átutalásod azonosítója alapján hova került az átutalt pénzed???...
Itt ha azt kapod válasznak, hogy valóban az Eladó bankszámlájára került a pénz, akkor az Eladó hazudott!...
Ezt ÍRD MEG NEKI!... (Hátha összef*ssa magát és postázza a kabátot.)
Az az igazság,hogy engem nem is a 2000 Ft bánt a leginkább ebben az egészben,hanem az,hogy ezt hány emberrel megcsinálhatja!! :((
Kedves 2.kommentelő!Nagyon jó dolgokat írtál,így fogok eljárni!Köszönöm szépen a tanácsokat és a kommenteket!! :D
Hasonló cipőben jrok. Már nem a pnzem rdekel hanem hogy utolag látva rtkelseket nem n vagyok az első :S 2500rt meg nemtudom megri e peredkedni. Gondolkodom rajta. n is feltettem egy krdst
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!