Mennyi rá az esély hogy visszakapjuk a pénzünket?
Figyelt kérdés
Szeptemberben vettem egy telefont a Vateráról és az eladó külföldről hozzatta volna be elvileg. Rajtam kivül 15 ember utalt át neki 40 ezer forintot! Már mindenki feljelentette, kiderült hogy több bankszámlaszáma is van az ismeretlen tettesnek. Mennyi rá az esély hogy megjöhet még a pénzem/pénzünk?2011. febr. 20. 17:53
1/7 anonim válasza:
0 és 100 % között bármi lehet ,de szerintem te is tudod,ebből már nem lesz pénz.
2/7 anonim válasza:
ha van számlaszám, akkor van név is
3/7 anonim válasza:
Nem az a fő kérdés, hogy visszakapjátok -e, hanem az, hogy mikor.
4/7 anonim válasza:
ha csak feljelentést tettetek, akkor semennyi
min. egy fizetési meghagyást is kéne indítani
5/7 anonim válasza:
Ismeretlen tettes ellen nem lehet fizetési meghagyást kibocsájtani! Gondolom ezért is jelentették fel.
6/7 anonim válasza:
senki nem mondta, hogy most azonnal kell fizetési meghagyást beadni, de a büntetőeljárásnak nem része a pénz visszaszerzése, azt polgári peres úton kell intézni
7/7 anonim válasza:
Büntetőeljárásban is van olyan, hogy polgári jogi igény, az más kérdés, hogy a bíróság megítéli-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!