Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha átvertek...

Mit tudok tenni, ha átvertek jófogás.hu-n?

Figyelt kérdés

Előre utaltam a terméket ami 6000 forint lett volna. Írtam egy levelet az illetőnek, hogyha nem fizet akkor rendőrségi eljárást fogok alkalmazni, erre ő ezt válaszolta:

"mivan tekis veréb tugyad hogy mit beszélsz mert meg leszel bas z* va a rendörökel együt te kis másod osztáju gec i*i na lödle magad deh nagyon gyorsan" De nyilván én vagyok a hibás, hogy ilyen embernek adtam el. A címe megvan semmit nem tudok tenni?

2012. ápr. 11. 13:10
 1/9 anonim válasza:
Utánvéttel küldted a terméket?Vagy hogy?Ezt nem értem...
2012. ápr. 11. 13:29
 2/9 csibexke ***** válasza:

szerkintem átutalta a lovát a csomagot meg nem kapta meg vagy max kitömve papirral.

hát ez igy elég gáz,föleg hogy pl. expresszen kiirják hogy sose utalj elöre,ne vidd lakásodra az idegent és nyilvános helyen üzleteljetek.

ezt a pénzt elvileg buktad,ha ugy történt ahogy irtam.

azonfelül nemigen van bizonyitékod hogy te feladtál vmit,szóval a rendörséggel se mész sokra.....

2012. ápr. 11. 14:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Előre utaltam azaz feladtam a csomagot de nem kaptam meg a pénzt.
2012. ápr. 11. 15:01
 4/9 anonim válasza:
62%

Első vagyok.Én biztos tennék egy olyan lépést,hogy (nyílván van email vagy hasonló váltás),kinyomtatnám,a csomag feladólapját is lefénymásolnám,ezt amit ide bemásoltál(már ez is rágalmazás körébe tartozik)ezt is hozzápakolnám,és belibbenék a rendőrségre.Mindent!!!Ami az adás-vételhez tartozik szedj össze és vidd be!Veszteni valód nincs,de a cigánygyereket(mert tuti az)kiforgatják a gatyájából is!!!!!Elhiheted,tapasztalatból mondom..Ugyanis neki meg azt kell igazolni hogy kifizette az átvett árút,és ezt azzal írta alá,hogy nálad megrendelte a Jófogáson.Ott meg van egy szabályzat mikor regizik..:)Már bukott is..:)

Szerintem egy próbát megér!!!!!!

2012. ápr. 11. 15:39
 5/9 csibexke ***** válasza:

kérdés az hogy milyen papir bizonyitékod van az esetröl.

amugy meg legyen ez neked tanulopénz,mert mai világban megbizni idegenben...... hogy majd fizet neked...

2012. ápr. 11. 20:40
 6/9 anonim válasza:

Tisztelt Ügyfelünk!

Sajnálattal halljuk, ami Önnel történt. Esete sajnos nem egyedi, ezért a Jófogás.hu oldalán is felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy ha van más megoldás, ne utaljanak előre pénzt, illetve az eladni kívánt terméket.

Erről bővebben a "Biztonságos vásárlás" menüpont alatt olvashat: [link]

Ha nem megoldható a személyes átvétel a nagy távolság miatt, érdemes postai utánvéttel elküldeni a terméket, így legrosszabb esetben is csak a postaköltség terhelheti Önt, amennyiben a vevő nem veszi át a terméket.

Még egyszer sajnáljuk az Önt ért anyagi kár miatt, és reméljük, ez nem szegte kedvét, hogy továbbra is a Jófogás egyik felhasználója maradjon.

Üdvözlettel

Jófogás.hu Ügyfélszolgálata

2012. ápr. 17. 11:39
 7/9 anonim válasza:
88%
én odamennék és felgyújtanám a putrijával együtt ezt a cigány retket
2012. jún. 6. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:

nem láttad az írásából, hogy cigány? Innentől már csak a te bajod, hogy elküldted neki...

Sajnos itt nem tudsz mit csinálni, mert 6000FT miatt nem csinál semmit a rendőrség (pláne úgy, hogy cigányról van szó).

Az 1 dolog amit tehetsz, hogy elmész hozzá és kivered belőle (bár ez sem jó, mert feljelent és még téged csuknak le mert "rássszistá" vagy).

2012. jún. 8. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
meg ilyen oldalon eladni, ahol nincs értékelési rendszer? Meg gondolom ki sem tiltják, hanem boldogan, büntetlenül ver át másokat is.
2012. jún. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!