Létezik Magyarországon Prepaid kártya? Amit normális dombornyomott kártyának fogadnak el a boltok, de nem kell hozzá bankszámla.
Figyelt kérdés
Külföldön lehet venni postákon például,és érdeklődnék hogy magyarországon elérhető-e ez valahol Budapesten.2012. ápr. 9. 17:10
1/9 anonim válasza:
nem igazán, nyereménykártyában volt már ilyenem, és néhány üzemanyagkártya is ilyen, de annak limitált a felhasználása
2/9 anonim válasza:
egyszerűbb nyitni egy bankszámlát, azt is mindíg fel tudod tölteni
3/9 A kérdező kommentje:
És bankszámlánál,dombornyomott kártya igénylése után nem kéne esetleg valami havi jövedelem?
2012. ápr. 9. 17:53
4/9 anonim válasza:
nem, olyan kártyát kérsz, amit akarsz...csak fizetned kell érte
amúgy nem feltétlen van szükséged dombornyomott kártyára, még akkor sem, ha azt hiszed
5/9 A kérdező kommentje:
Van sima Visa kártyám, ELVILEG lehet online vásárlásra használni ( direkt úgy kértem , rá is kérdeztem ) , gyakorlatilag viszont minden próbálkozásnál az arcomba röhög az összes létező weboldal hogy "fiam, ez így nem fog menni" , na pont ezért akarok dombornyomottat,azzal sosem lenne problémám.
2012. ápr. 9. 18:04
6/9 anonim válasza:
Kivéve amikor de. Ugyanis hazánkban több bank is korlátozza a bankkártyák online használatát, pl. az AXA az mindennemű szerencsejátékot tilt a kártyáin. (Tehát nem tudsz vele fogadóirodához fizetni vele.)
7/9 anonim válasza:
fizetned se kell, majdnem minden banknál van ingyenes számla ingyenes kártyával.
8/9 anonim válasza:
"fizetned se kell, majdnem minden banknál van ingyenes számla ingyenes kártyával." ja, ha megy rá elegendő lótyi minden hónapban vagy előre kiperkálod 6 évre a díjakat
9/9 tomy88trance válasza:
A payoneer ilyen elvileg,de én se tudok róla sok mindent valaki esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!