Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A presztízst, vagy a biztos...

$ € Ž kérdése:

A presztízst, vagy a biztos indulási tőkét választottátok volna?

Figyelt kérdés

1. Pesti egyetem, befejezésekor kb. 1,5 milliós diákhitel tartozás, és végig szűkösebb körülmények.

2. Győri egyetem, befejezésekor kb. 2,5-3 milliós biztos pénz, emellett elég jó életkörülmények.

Annyit tudni kell, hogy van egy logisztikus FSZ-em, a Bsc-t gazdálkodási és menedzsment-en kezdem szeptemberben. Azért ez, mert innen lehet menni logisztikai menedzsment Msc-re. Ami viszont szintén Győrben van.

Győrben lakom, ezért a tényezőket figyelembe véve a 2. opciót választottam. Mit gondoltok?

2012. ápr. 1. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt választottam volna a helyedben.
2012. ápr. 2. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól választottál. Mindenki le fogja szarni, hogy milyen egyetemen végeztél. A munkatapasztalat számít meg a jó munkahely. Azt meg könnyebben találsz hárommillió forinttal, mint mínusz másféllel.
2012. ápr. 3. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy utána hova szeretnél menni. Pesten van a legtöbb cég, a pesti egyetemeket így jobban ismerik (bár az, hogy pesti egyetem, elég sok mindent takar), így jobbak az elhelyezkedési esélyeid, mint egy vidéki diplomával. Viszont Győr közelében meg a győri egyetemmel van jobb esélyed.
2012. ápr. 4. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát az igazából mindegy, mobilis vagyok. Ha Békéscsabán kapom a legjobb lehetőséget, akkor oda megyek.
2012. ápr. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!