A babás vagy a sima kórházi szobát választottátok szülés után? Miért? Tapasztalatok?
Mindkettővel kapcsolatban hallottam jót is, rosszat is, és még nem tudtam eldönteni.
37 hkm
Nézd, ha simán fogsz szülni akkor könnyebben fogsz tudni mozogni és ellátni, kézbe venni stb. a picit.
Ha császáros leszel, akkor ez már sokkal nehezebb. Nem tudsz rögtön felugrani minden rezzenésre, csak nagyon lassan óvatosan.
Ha te szeretnéd hogy ott legyen a pici melletted, akkor dönts így. De azt tudd ha ilyen szobába kerülsz akkor nem csak a tiéd fog ott sírni hanem a szobatársaidé is.
Szerintem szülés után a nőnek erőt kell gyűjtenie, sokat kell pihennie és nyugalomnak kell lennie körülötte hogy a tejci is beinduljon.
Én csak a saját sztorimat tudom megosztani veled: nálunk a kórházban csak babás szobák vannak. Az én lányom mivel koraszülött lett, ezért felvitték a koraosztályra. Én pedig ott feküdtem császáros sebbel a szülészeten, körbevettek a kisbabák. Na nem egyszer buggyant ki a könnyem hogy az enyém miért nem lehet itt velem... a másik meg hogy pihenni semmit nem tudtam. az egyik szobatársamnak mániája volt hogy lámpafénynél aludjunk mert ő éjszaka is látni akarja a babáját aki ráadásul végigüvöltötte az éjszakát, talán viziten nyugodott meg. Senki nem tudott normálisan aludni, pihenni.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske. Várom a további tapasztalatokat is.
Én igazából a sima szoba felé hajlok, csak egy kicsit lelkiismeret-furdalásom volt emiatt. Tervezett, nagyon várt baba, de én is szeretném magam kipihenni, és nem szeretnék másokat sem zavarni, na meg nálunk is behozzák 3 óránként. Köszönöm a megerősítést, valószínűleg a sima szobát fogom választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!