Utánvétes csomag problémák?
Feladtam egy csomagot alattyánba 2 hete, de postán megkérdeztem, és valahol szekszárdon van. Feladni 2 ezer forint volt.
1. Miert nem alattyánbqn van a csomag?
2. Ha visszaküpldik, akkor +2 ezer hogy egyáltalan visszakapiam?
Ha ide beütöd a csomag azonosító számát ( a vonalkód alatt lévő aláhúzott betűk illetve számok, úgy kezdődik, hogy CH 00 és utána még nyolc karakter) akkor látod a csomag útját. A csomagot gépkocsival kézbesítik házhoz, ami általában egy városi postáról indul és több településen végez kézbesítést. A csomag díjába kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet van benne. Ha a második kísérlet is eredménytelen akkor értesítőt hagy amin rajta van, hogy melyik postán meddig veheti át a címzett. A küldeményeket 10 napig őrzik, ha addig nem jelentkezik érte senki, akkor vissza küldik a feladónak. A vissza kézbesítés díja ha jól tudom akkor 890,- Ft. (vagy valami hasonló összeg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!