T-Home internetem van, Családi csomag,10MBos, miért lehetnek ezek a torrentes problémák? --lentebb
1.:Ha torrentezek akkor használhatatlanra lelassul az internet,gyakran megszakad és akkor nincs is internetem pár percig (általában kihúzom és visszadugom,az beválik).
2.:A le/fel töltési sebességem meg sem közelíti azt amit kéne mert 1,6MB/s felé nem megy a letöltési sebességem(még ha seed szerverrel töltik fel 1GBal akkor sem), a feltöltés pedig max 80kb/s.
Speedtesten mértem a sebességet,az ezt adta ki:
Download:15,86MB/s
Upload:0,75MB/s
Ping:12
Valaki nem tudja mi okozhatja ezt?
A Speedtest alapján minden rendben van, a Családi csomag 15 Mbps lefelé 900 kbps felfelé. 1,6 MB/s, az 12,6 Mbps, ha maxon töltesz fel akkor lehet hogy meg fogja ennyire a letöltésed.
Milyen routert vagy modemet használsz? Ha nagyon sok szálon töltesz lehet hogy túlterhelődik a modem/router és azért akadozik a neted.
Köszönöm a felvilágosítást! :)
Asus RT-G32 routerem van a T-home tól kapott D-Linkes motyó mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!