Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-Home internetem van, Családi...

T-Home internetem van, Családi csomag,10MBos, miért lehetnek ezek a torrentes problémák? --lentebb

Figyelt kérdés

1.:Ha torrentezek akkor használhatatlanra lelassul az internet,gyakran megszakad és akkor nincs is internetem pár percig (általában kihúzom és visszadugom,az beválik).

2.:A le/fel töltési sebességem meg sem közelíti azt amit kéne mert 1,6MB/s felé nem megy a letöltési sebességem(még ha seed szerverrel töltik fel 1GBal akkor sem), a feltöltés pedig max 80kb/s.

Speedtesten mértem a sebességet,az ezt adta ki:

Download:15,86MB/s

Upload:0,75MB/s

Ping:12

Valaki nem tudja mi okozhatja ezt?

2010. jún. 8. 19:40
 1/7 anonim válasza:
0%
Szar a géped!
2010. jún. 8. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném,hogy szar a gépem...minőségi gamer PC :D
2010. jún. 8. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Amíg töltesz felfelé (és torrentnél töltesz...), addig lefelé lelassul. A speedtest.net megaBIT-ben adja meg a sebességet, a torrent programod valószinűleg megaBYTE-ban. 15,86mBIT~2mBYTE, 1,6mBYET~11mBIT. Tehát teljesen rendben van a sebességed. Ha seed szerverről töltik fel az anyagot, és rajtad kívül 138-an töltik még, akkor az 1GBIT helyből 139 felé oszlik el.
2010. jún. 8. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:

A Speedtest alapján minden rendben van, a Családi csomag 15 Mbps lefelé 900 kbps felfelé. 1,6 MB/s, az 12,6 Mbps, ha maxon töltesz fel akkor lehet hogy meg fogja ennyire a letöltésed.

Milyen routert vagy modemet használsz? Ha nagyon sok szálon töltesz lehet hogy túlterhelődik a modem/router és azért akadozik a neted.

2010. jún. 8. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a felvilágosítást! :)

Asus RT-G32 routerem van a T-home tól kapott D-Linkes motyó mellett :)

2010. jún. 8. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A routered hibáját ki tudnád zárni, közvetlenül a D-link 360r modemre kösd a géped, állíts be egy adsl kapcsolatot és teszteld így fennáll-e a probléma. Ha nem akkor a routered vagy rosszul van beállítva, vagy nem bír egyszerre ennyi szálat kezelni, ilyenkor a torrentkliensben kisebbre kell venni a szálak max számát.
2010. jún. 10. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Na igen csak az a baj hogy akkor tesómnak nincs internet mert azért kell a router,hogy neki is legyen a laptopján :S De majd ha nem lesz itthon megpróbálom,hogy akkor jó-e :)
2010. jún. 10. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!